VENNER: Zac og Megan skal være gode venner og har flere ganger spist middag sammen for å diskutere fremtidige samarbeidsplaner.  Foto: All Over Press
VENNER: Zac og Megan skal være gode venner og har flere ganger spist middag sammen for å diskutere fremtidige samarbeidsplaner. Foto: All Over PressVis mer

Tvinger Zac til å holde seg unna Megan

- Treffer du henne igjen, er det slutt!

SEHER.NO: "High School Musical"-stjernene Vanessa Hudgens (20) og Zac Efron (21) har vært et av Hollywoods heteste par siden de ble sammen i 2007. Og så langt har alt vært bare fryd og gammen mellom de to ungdomsstjernene.

Helt til til nå...

Ifølge kilder har nemlig Vanessa blitt rasende over Zacs vennskap med "Transformers"-sexbombe Megan Fox (23).

Fox, som fortsatt er i et av-og-på forhold til tidligere "Beverly Hills 90210"-stjerne Brian Austin Green, skal nemlig ha knyttet nær kontakt med Zac, og nylig spiste de to en businessmiddag sammen for å snakke om fremtidige samarbeid, skriver Popcrunch.

Dette skal ha fått Vanessa til å se rødt, og skuespillerinnen truer nå med å gjøre det slutt med kjæresten, dersom han ikke slutter å treffe Megan.

- Treffer du henne igjen, er det slutt! skal hun ha rast.

Venner av paret bekrefter at Megan har ført til flere krangler mellom de to.

- Vanessa har krevd at Zac kutter alle bånd til Megan, og sverger at hvis han ikke gjør det, så er forholdet deres over. Vanessa føler seg ydmyket og mener Zac nærmest er utro mot henne, sier en kilde.

Foreløpig har Zac etterfulgt kjærestens ønsker, men skuespilleren skal fortsatt ha ønsker om et samarbeid med Megan i fremtiden.

- Han har ikke lyst til å kutte kontakten med Megan fullstendig. Han tror et samarbeid mellom dem kunne blitt box office-gull. Men samtidig så elsker han Vanessa, og har ikke lyst til å miste henne, sier kilden.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Vil se kjæresten naken på film

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.