David Beckham:

«Tvinger» sønnene til å løpe til skolen hver dag

Delte videoklipp på nett.

GLAD I TRENING: David Beckham forsøker tilsynelatende å få sønnene Romeo og Cruz Beckham i god form. Denne uken la Beckham ut videoklipp av sønnene på løpetur. Her sammen med sønnen Romeo i november i fjor. Foto: NTB Scanpix
GLAD I TRENING: David Beckham forsøker tilsynelatende å få sønnene Romeo og Cruz Beckham i god form. Denne uken la Beckham ut videoklipp av sønnene på løpetur. Her sammen med sønnen Romeo i november i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

At den verdenskjente tidligere fotballspilleren David Beckham (43) er godt vant med hverdagstrim og løpeturer er ingen hemmelighet. Opp gjennom årene, og gjennom hans fotballkarriere, har 43-åringens dagligliv bestått av harde treningsøkter.

Nå ser det ut til at han forsøker å smitte treningsgleden over på sine sønner, Romeo (16) og Cruz (13).

I en lengre video, publisert på Instagram Stories, deler nemlig David et klipp av ham og sønnene på joggetur - på vei til skolen.

UT PÅ TUR: David Beckham filmet seg selv og sønnene Romeo og Cruz Beckham på løpetur tidligere denne uken. Foto: Skjermdump / Instagram
UT PÅ TUR: David Beckham filmet seg selv og sønnene Romeo og Cruz Beckham på løpetur tidligere denne uken. Foto: Skjermdump / Instagram Vis mer

- Det er tydeligvis fem kilometer til skolen. Bra jobba, gutter, skriver 43-åringen til videosnutten.

Sporty familie

Etter videoen å dømme ser det ikke ut til at guttene er det minste slitne. Dette er nemlig noe pappa Beckham får sønnene til å gjøre hver dag, slik at de skla holde seg i toppform.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

SPORTY: Cruz så svært fornøyd ut, løpene ved siden av sin far på vei til skolen. Foto: Skjermdump / Instagram
SPORTY: Cruz så svært fornøyd ut, løpene ved siden av sin far på vei til skolen. Foto: Skjermdump / Instagram Vis mer

- Hey, Romeo! Fin hårfrisyre. Alt bra? spør Beckham spøkefullt.

- Ja, det går fint, svarer Romeo.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

GODT TRENT: Det så ikke ut til at Romeo syntes den fem kilometer lange løpeturen var tung. Foto: Skjermdump / Instagram
GODT TRENT: Det så ikke ut til at Romeo syntes den fem kilometer lange løpeturen var tung. Foto: Skjermdump / Instagram Vis mer

Videoen av Beckham som løper til skolen sammen med sønnene har på kort tid fått mye oppmerksomhet i utenlandske medier - der blant andre kjendisnettstedet Mirror omtaler familien som svært sporty.

De tre gutta er nemlig ikke de eneste i familien som har delt sine aktive morgenrutiner.

Trener hver dag

I et nylig intervju med The Guardian forteller Victoria Beckham om at hun hver morgen står opp mellom klokken halv seks og seks for å rekke en treningsøkt før barna drar på skolen.

- Jeg begynner på tredemølla, der jeg veksler mellom jogging og løping i oppoverbakke, fortalte hun til avisen.

- Det er den eneste gangen jeg ser på TV, så det gleder jeg meg til hver morgen, la hun til.

OVERRASKER: David Beckham er på forsiden av Love Magazines første utgave i 2019, der han viser seg fram med fargerik sminke. Her får du en smakebit fra Beckhams spesielle oppdrag for magasinet. Vis mer

Ikke bare trening

Beckham-familien er kjent for å være en familie med svært tette bånd til hverandre. Stadig deler de glimt av hverdagen til hverandre - og det er tydelig at det ikke bare er trening som er i fokus hos den verdenskjente familien.

Tidligere har blant annet Beckham delt bilder av flere hobbyer familien driver med. Blant annet bygging av lego.

- Side en av Disney-slottet, 4000 biter, 490 sider med bruksanvisning. Jeg ser forvirret ut, men jeg er så spent, skrev han under et bilde han delte på Instagram i august 2017.

Slottet var trolig et prosjekt han holdt på med sammen med minstedatteren Harper Beckham (7).

Glad i foreldrene

Også barna til Victoria og David viser stadig hvor glad og takknemlig de er overfor foreldrene sine.

I anledning Davids bursdag i mai i fjor, ble den tidligere fotballspilleren rørt til tårer da sønnen Brooklyn kom på overraskelsesbesøk fra New York.

Brooklyn studerer ved den prestisjetunge designskolen Parsons School of Design i New York, men hoppet på flyet til London for å overraske pappa på bursdagen. Det hele ble filmet av mamma Victoria.

LES OGSÅ: Lykkelig igjen etter ektemannens død

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer