NEKTET: 15 år gamle Rocco ønsket ikke å feire jul i USA sammen med superstjernemoren Madonna.  Foto: NTB scanpix
NEKTET: 15 år gamle Rocco ønsket ikke å feire jul i USA sammen med superstjernemoren Madonna. Foto: NTB scanpixVis mer

Tvinger sønnen hjem til USA

Madonna måtte gå rettens vei for å få sin 15 år gamle sønn til å feire jul med henne.

SEOGHØR.NO: Popikonet Madonna (57) sin tenåringssønn Rocco (15) har de siste to månedene vært med rundt på Madonnas turnè «Rebel Heart Tour».

15-åringen skal imidlertid ha gått lei av det ville turnélivet, og rømte derfor til London for å være sammen med sin far Guy Ritchie (47).

Ifølge nettstedet PageSix nektet lysluggen å komme tilbake til New York for å feire jul sammen med moren. Madonna måtte derfor gå rettens vei for å tvinge den 15 år gamle sønnen til å sette seg på flyet fra London til New York.

Høyesterett på Manhattan beordret Rocco å komme hjem til Madonna, men Ritchie sine advokater gjorde det tydelig at han nektet å reise tilbake til USA.

- Han har uttrykket seg svært tydelig at han ikke ønsker å dra til New York, fortalte advokat Eric Buckley til dommeren.

Madonna måtte derfor feire julen uten Rocco.

Saken fortsetter under bildet

FORETREKKER PAPPA: Rocco rømte hjem til faren Guy Ritchie da han ble lei av å være med moren på turné. Her sammen med Ritchies kone Jacqui Ainsley.  Foto: NTB scanpix
FORETREKKER PAPPA: Rocco rømte hjem til faren Guy Ritchie da han ble lei av å være med moren på turné. Her sammen med Ritchies kone Jacqui Ainsley. Foto: NTB scanpix Vis mer

Kommer ikke overens

En kilde nær 15-åringen forteller til nettsiden at Rocco ikke kommer overens med sin verdensberømte mor.

- Rocco ønsker virkelig ikke å bo med henne. Han trives ikke rundt moren sin, noe som kanskje er vanlig for en gutt på hans alder, sier kilden.

Etter Madonna og Guy Ritchie skilte lag i 2008, har Rocco og broren David (10) vekslet mellom å bo hos Ritchie i London og Madonna i New York.

Til tross for uenighetene mellom Rocco og Madonna, ønsket popstjernen sønnen sin en riktig god jul via sin Instagram-konto.

Merry X-mas to the Sun-shine of my Life!

Et bilde publisert av Madonna (@madonna)

LES OGSÅ: Madonna kastet seg over Graham Norton på scenen