LETTKLEDD: Rihanna er kjent for sine lettkledde sceneshow. I Malaysia tvinges hun til å kle på seg på scenen. Foto: Stella Pictures
LETTKLEDD: Rihanna er kjent for sine lettkledde sceneshow. I Malaysia tvinges hun til å kle på seg på scenen. Foto: Stella PicturesVis mer

Tvinger klær på Rihanna

Bedt om å kle seg sømmelig før Malaysia-konsert.

SEHER.NO: Fredag 13. februar opptrer Rihanna (20) i Malaysia.

I forkant av konserten, som er en del av hennes "Good Girl Gone Bad"-turné, har hun blitt bedt om å kle seg sømmelig på scenen, skriver nyhetsbyrået AP.

Ifølge retningslinjer fra malaysiske myndigheter må en kvinnelig artist være tildekket helt fra toppen av brystet - inkludert skuldrene - og helt ned til knærne.

Dette er ikke noe Rihanna er vant til, da hun som regel opptrer iført svært små og utfordrende kostymer når hun fremfører hits som "Umbrella" og "Shut Up and Drive".

De malaysiske arrangørene av konserten sier at de håper protestene fra konservative muslimer ikke vil legge en demper på den kommende opptredenen.

Rihannas management "er klar over landets regelverk og problemene med å gjennomføre en konsert", forteller Razman Razali, leder for Pineapple Concerts, til AP.

Tidligere har store navn som Gwen Stefani (39) og Avril Lavigne (24) blitt møtt med protester fra konservative muslimer i landet, som mente at de begge var usømmelig kledd.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: Er Rihanna forlovet?

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.