Kylie Minogue:

Tvilte på kjærligheten etter det tøffe bruddet

- Jeg hadde akkurat begynt å tenke: «Kommer det noen gang til å skje?»

LYKKELIG IGJEN: Popstjernen har vært kjæreste med Paul Solomons siden i vinter. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIG IGJEN: Popstjernen har vært kjæreste med Paul Solomons siden i vinter. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I våres begynte ryktene å svirre om at Kylie Minogue (50) hadde funnet lykken med Paul Solomons (43), som er kreativ direktør for det britiske motebladet GQ.

Noen måneder senere bekreftet hun romansen ved å poste et romantisk bilde av seg selv og Solomons på Instagram.

Nyheten om det nye forholdet kom ett år etter at sangfuglen brøt forlovelsen med den 19 år yngre skuespilleren Joshua Sasse (31).

Bruddet skal ha kommet i kjølvannet av Kylies mistanker om utroskap, og i februar avslørte den talentfulle artisten at hun fikk et nervøst sammenbrudd etter at det ble slutt med forloveden..

- Fantastisk

Da Minogue i helgen gjestet «The Jonathan Ross show» svarte hun følgende på spørsmålet om hvordan det gikk med kjærligheten:

- Det går kjempebra. Det er fantastisk, strålte hun, ifølge Contacmusic.com.

Deretter innrømmet «Love At First Sight»-stjernen at hun hadde begynt å tvile på om hun noensinne ville finne kjærligheten igjen etter det hjerteskjærende bruddet fra Joshua.

- Jeg hadde akkurat begynt å tenke: «Kommer det noen gang til å skje?»... Men det gjorde det, og det overrasket meg, delte hun videre.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

- Årets mann

I september gjorde Kylie Minogue og Paul Solomons sin første offentlige opptreden som kjærester da de kom sammen på den røde løperen under GQs «Men of the Year Awards».

Da spaserte turtelduene hånd i hånd og viste åpenlyst hvor forelsket de var.

- Jeg har funnet mannen min. Årets mann. Og enda litt mer, fortalte hun til reporterne, ifølge nettstedet.

Solomons deler av og til søte bilder av seg selv og Kylie på sosiale medier, hvor han hyller henne med søte kjærlighetserklæringer:

- Jeg gifter meg kanskje

Det var i juli at Kylie først bekreftet at hun og Paul hadde blitt kjærester, og i august flyttet han inn i leiligheten hennes i London, skriver Contacmusic.com.

- Det er et stort skritt, men forholdet blir bare sterkere og sterkere. Hun er endelig lykkelig, fortalte en kilde den gang, ifølge nettstedet.

Duoen skal ha blitt introdusert for hverandre i februar via felles venner i underholdningsbransjen, og han skal ha vært en god støtte for henne etter at forholdet til Sasse havarerte.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

I juni, tre uker etter at sangfuglen fylte 50 år, åpnet hun seg til The Sun om hvordan det føltes.

- Livet er, jeg vil ikke si litt, jeg vil si veldig mye bedre. Livet er fantastisk. Tolk det som du vil, sa hun til den britiske tabloidavisen den gang.

På dette tidspunktet hadde hun allerede datet Solomons et par måneder i all hemmelighet.

- Jeg gifter meg kanskje. Eller kanskje ikke. Jeg har sagt at: «Ekteskap kanskje ikke er noe for meg», men en annen del av meg tenker: «Kanskje det er det». Jeg vet ikke, delte hun med The Sun.

View this post on Instagram

❤️💖

A post shared by Kylie Minogue (@kylieminogue) on

LES OGSÅ: - En utrolig vanskelig tid for meg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer