Tvillingsjokk for Jessica?

Den gravide popstjernen fikk en overraskende nyhet fra legen.

REDD: Jessica er redd for at det blir kan bli for overveldende å bli mamma. Foto: Stella Pictures
REDD: Jessica er redd for at det blir kan bli for overveldende å bli mamma. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Det ble lenge spekulert i om Jessica Simpson (31) ventet barn, eller om hun bare hadde lagt noen ekstra kilo på seg. Simpson og kjæresten Eric Johnson (32) ønsker ikke å kommentere spekulasjonene til å begynne med, men i slutten av forrige måned bekreftet hun endelig nyheten.
 
Nå har nye spekulasjoner begynt å svirre - og denne gangen handler de om Jessica og Eric venter tvillinger. Selv sier en kilde nær paret til nettstedet Ok! Magazine at sangfuglen er redd hun bærer på tvillinger.

- Det er skremmende for henne. Jessica er perfeksjonist, og hun er redd for at hun ikke skal få rukket å fikse alt før fødselen skjer. For eksempel legger hun så mye innsats i hvordan barnerommet skal se ut og inneholde. Hun vil at det skal være helt perfekt, og har fått det pusset hele tre ganger! Så da doktoren sa at de kanskje venter tvillinger, måtte hun justere på alt, sier kilden.

Den førstegangsfødende 31-åringen begynner for alvor å skjønne at hun om ikke lenge har ansvar for en liten baby.

- Hun har totalt noia. Nå som hun er rett ved målstreken har frykten kommet. Hun har hele tiden vært så entusiastisk og begeistret for å bli mamma, det har vært som en drøm for henne, men etter hvert har hun begynt å skjønne alvoret, og hun er redd for at hun ikke er klar, sier kilden til nettstedet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: En kongelig baby på vei?