Anna og Lucy DeCinque:

Tvillinger forlovet - med samme mann

- Det er mye lettere for oss å dele kjæreste.

FORLOVER SEG: I TV-serien «Extreme Sisters» forlover tvillingene Anna og Lucy DeCinque seg med samme mann. Video: TLC Vis mer
Publisert

Som tvilling vokser man ofte opp med et bånd de færreste kan forstå, et bånd som for mange tilsynelatende ikke lar seg bryte med det første.

Sånn er det også for australske Anna og Lucy DeCinque (35), tvillingene som har gjort seg bemerket gjennom TLC-serien «Extreme Sisters».

Tvillingene har de siste ti årene vært sammen med elektrikeren Ben Byrne (37), og nå er de klare for å ta forholdet videre - alle tre.

Forlovet

I den nyeste episoden av programmet tok nemlig Ben med kjærestene på en romantisk piknik hvor han fridde til både Anna og Lucy med digre diamantringer.

- Anna, du betyr alt i verden for meg, og jeg vil tilbringe hele livet med deg. Og Lucy, du betyr alt i verden for meg, og jeg vil tilbringe hele livet med deg også. Jeg elsker deg, jeg elsker dere begge, sier han i episoden, ifølge australske News.

Spesielle ringer

Forlovelsesringen han ga hver av tvillingene hadde tre bånd som symboliserer de tre, Anna, Lucy og Ben.

Nettstedet skriver videre at ettersom Australia ikke godkjenner ekteskap mellom tre personer, ser trioen nå etter muligheter for å få giftet seg i Malaysia, Indonesia eller deler av USA.

- Jeg er villig til å gjøre hva som helst for å gjøre dere lykkelige, sa Ben videre til tvillingene.

Familieforøkelse

Trioen planlegger også å utvide familien, og skal gjøre det de kan for at tvillingene blir gravide samtidig gjennom prøverørsbefruktning.

Anna og Lucy tok verden med storm da de først ble kjent for sitt spesielle forhold med Ben. Siden har de identiske tvillingene fått en stadig voksende følgerskare i sosiale medier, både på Instagram og YouTube.

LIKE: Nei da, du ser ikke dobbelt, dette er de eneggede tvillingene Brittany og Brianna Salyers som har relativt lik smak når det kommer til en del ting. Vis mer

Slo tilbake

De har tidligere også slått tilbake på kritikk rettet mot forholdet deres, som enkelte mener er rart.

- Det er faktisk ikke rart for oss. Vi har en kjæreste og vi alle tre deler seng. For gutter er det en drøm å ha to kjærester. Vi har samme smak i alt, så naturligvis liker vi samme gutt også, har Lucy tidligere uttalt, ifølge News.

Da trioen først møttes, kysset begge tvillingene ham.

- Det var fantastisk fra starten av. Vi fant tonen med det samme. Det er mye lettere for oss å dele kjæreste, har Anna sagt.

Hvor og når trioen får giftet seg, gjenstår dog å se.

LIKE: Emil og Silas Massa Vasstrand er svært like av utseende. Det fører med seg både positivt og negativt. Reporter/klipp: Ingebjørg Iversen. Video: Kine Falch / Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: - Vi er blakke, men glade

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer