Fredrik Eklund:

Tvillingene vekker oppsikt: - Herlighet

Fredrik Eklund og ektemannen deler stadig bilder av barna.

TVILLINGFAR: Svenske Fredrik Eklund ble pappa for fire år siden. foto: Rob Latour/REX/NTB
TVILLINGFAR: Svenske Fredrik Eklund ble pappa for fire år siden. foto: Rob Latour/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For fire år siden fikk den svenske kjendismegleren Fredrik Eklund (44) og ektemannen Derek Kaplan (46) endelig drømmen om å bli fedre oppfylt. Paret fikk den gang tvillingene Fredrick og Milla, etter en utfordrende vei til å bli foreldre.

Etter at de to barna kom til verden har de stolte fedrene latt følgerne få se dem både titt og ofte på sine kanaler i sosiale medier.

Det gjør de naturligvis også i forbindelse med Halloween, som er en spesielt stor feiring i USA, hvor familien er bosatt.

OVERRASKET: Jessica Biel og Justin Timberlake fikk mye oppmerksomhet for det kreative halloween-kostymet sitt. Video: Viaplay / Rød Løper Vis mer

Halloween

I motsetning til andre kjendisbarn hadde imidlertid verken Fredrick eller Milla noen ville kostymer, men poserte heller med hvert sitt gresskar, tilsynelatende på trappen foran huset.

«Si 'glad Halloween' til barna», skriver Fredrik til bildet av sønnen og datteren.

I kommentarfeltet kommer det tydelig frem at fansen synes tvillingene er både sjarmerende og vakre. Samtidig kommer de ikke unna at de vokser opp.

«Søte englebarn. Kan ikke forstå hvor store de begynner å bli», skriver en følger under bildet, mens en annen legger til:

«Herlighet, så store de er. Hvor gamle er de nå?».

«Tiden flyr fort, gjør den ikke?», lyder en tredje kommentar.

PRIVAT: Beyoncé er kjent for å være privat av seg, men i anledning nyttårsaften delte hun bilder av tvillingene sine. Video: Beyoncé Vis mer

Mistet ufødte tvillinger

Fredrick og Mila kom til verden i 2017, to år etter at fedrene deres mistet ufødte tvillinger.

«Jeg er trist over å meddele at vi har hatt et mislykket svangerskap. Jeg har grått så mye at jeg ikke klarer å gråte mer. Vi ventet tvillinger, men det gjør vi ikke lenger», skrev han den gang på Facebook.

Paret hadde da slitt i flere år med hendelsen. Fredrik har selv sagt at han har grått mang en tåre over det som ble en utrolig trist hendelse. Gleden var derfor enorm da de fikk en datter og en sønn for fire år siden.

LES OGSÅ: - Jeg skammer meg over å si det høyt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer