- Tvillingene er verdens beste bryllupsdagsgave

Mariah Careys ektemann er i ekstase etter fødselen.

BLE FORELDRE: Lørdag 30. april kom endelig tvillingene til Mariah Carey og ektemannen Nick Cannon til verden. Her er det lykkelige paret avbildet sammen på SAG-Awards i Los Angeles i januar.  Foto: All Over Press
BLE FORELDRE: Lørdag 30. april kom endelig tvillingene til Mariah Carey og ektemannen Nick Cannon til verden. Her er det lykkelige paret avbildet sammen på SAG-Awards i Los Angeles i januar. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Mens bakrusen etter prins William (28) og Catherine hertuginne av Cambridge (29) sitt storslagne bryllup gjorde seg gjeldende lørdag, kunne Mariah Carey (42) og Nick Cannon (30) ta i mot sin egen lille prins og prinsesse.

Lørdag formiddag lokal tid fødte nemlig den amerikanske artisten sine etterlengtede tvillinger på et ikke navngitt sykehus i Los Angeles, melder People. Den lille jenta ble født først, deretter kom tvillingbroren, bekrefter Careys talsperson Cindi Berger overfor Associated Press ifølge People.

- Det går strålende med Mariah. De har hørt på sangen hennes «We Belong Together» etter at barna var født. Jeg har snakket med begge foreldrene og de er fullstendig overlykkelige, forteller Berger til People.

Og lørdag 30. april ble nok ekstra spesiell for de nybakte foreldrene, som giftet seg i 2008. Tvillingene ble nemlig født på ekteparets bryllupsdag!

«Kona mi gav meg nettopp den mest utrolige bryllupsdagsgaven jeg noen gang har fått! Jeg kommer aldri til å klare å overgå dette!» skriver Nick Cannon ekstatisk om tvillingfødselen på sin Twitter-profil.

Gratulasjonene stømmer også inn på den nybakte morens Twitter-profil. Store artist- og kjendisnavn som Boyz II Men, Nicki Minaj og Alyssa Milano har allerede kommet med sine entusiastiske gratulasjoner.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Blir både far og ektemann!  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer