MAMMA IGJEN:  Molly Ringwald og ektemannen Panio Gianopoulos ble fredag foreldre til tvillinger. Fra før av har de datteren Mathilda.  Foto: All Over Press
MAMMA IGJEN: Molly Ringwald og ektemannen Panio Gianopoulos ble fredag foreldre til tvillinger. Fra før av har de datteren Mathilda. Foto: All Over PressVis mer

Tvilling-lykke for Molly

- Det er det beste av begge verdener, jubler 80-talls ikonet.

SEHER.NO: 80-tallsstjernen Molly Ringwald (41), kjent fra filmer som "Pretty in Pink", "The Breakfast Club" og "Sixteen Candles", ble fredag mor til et velskapt tvillingpar.

Ringwald og ektemannen Panio Gianopoulos, som er en gresk forfatter, har bestemt at barna skal hete Roman Stylianos og Adele Georgiana, skriver Us Magazine.

Skuespillerinnen, som var kjent som jappetidens Julia Roberts og del av trend-gjengen "The Brat pack", forsvant fra rampelyset på 90-tallet, men er for tiden å se i den amerikanske suksess-serien "The secret life of an American teenager".

Tidligere har skuespillerinnen, som også har datteren Mathilda Ereni (5), fortalt at hun gledet seg veldig til å bli tvillingmor.

- Jeg tror faktisk det er en bra ting at vi får tvillinger. Det ville vært så mye vanskeligere med ett småbarn når man har et barn som er nesten seks år. Det er spennende, særlig siden vi får en gutt og en jente...Det er det beste av begge verdener, har Ringwald uttalt.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Hun skal få tvillinger