Andreas Nørstrud:

Tvilling-jubel for «Farmen»-Andreas

- Det blir en jobb å skaffe en mann til disse jentene om 15 til 20 år.

VENTER TVILLINGER: Tidligere «Farmen»-deltaker Andreas Nørstrud venter tvillinger med kona Maren Andrea Nørstrud. Foto: Oddvar Walle Jensen / Se og Hør
VENTER TVILLINGER: Tidligere «Farmen»-deltaker Andreas Nørstrud venter tvillinger med kona Maren Andrea Nørstrud. Foto: Oddvar Walle Jensen / Se og Hør Vis mer

(Seoghør.no): På søndag kunne TV 2 programmet «God kveld Norge» bekrefte at den tidligere «Farmen»-deltakeren Andreas Nøstrud (33) og kona Maren Andrea Nørstrud (22) venter tvillinger ifølge «God Kveld Norge».

Fra før av har paret tre jenter, mens Andreas har en sønn fra et tidligere forhold.

Dermed kan den tidligere «Farmen»-deltakeren glede seg over å bli seksbarnsfar i løpet av høsten, avslører han.

- Vi er veldig glade og fornøyde. Vi ser frem til å få flere barn. Det er artig at fruktbarheten fungerer, uttalte han til TV 2, og la til:

- Det blir travle år fremover, så jeg blir ikke arbeidsledig. Det blir en jobb å skaffe en mann til disse jentene om 15 til 20 år.

Saken fortsetter under bildet:

MØTTES PÅ NETT: Andreas Nørstrud giftet seg i 2013 med den 11 år yngre Maren fra Fredrikstad. De to begynte å få kontakt med hverandre da Maren var 17 år gammel på sosiale medier nettstedet Facebook. Foto: Oddvar Walle Jensen/Se og Hør
MØTTES PÅ NETT: Andreas Nørstrud giftet seg i 2013 med den 11 år yngre Maren fra Fredrikstad. De to begynte å få kontakt med hverandre da Maren var 17 år gammel på sosiale medier nettstedet Facebook. Foto: Oddvar Walle Jensen/Se og Hør Vis mer

Kontroversiell

Gjennom deltakelsen i realityprogrammet «Farmen» i 2012, fikk Andreas mye oppmerksomhet rundt sitt konservative kvinne- og homofilisyn, og sine kontroversielle uttalelser.

I 2013 kunne Se og Hør avsløre at 33-åringen fra Tuddal i Telemark hadde funnet sin store kjærlighet, og at han allerede har fridd

- Jeg hadde beiset og gikk i arbeidsklær. Etter hvert tok jeg henne til side, og spurte om hun ville leve et liv med meg. Jeg kjente at hjertet slo litt raskere, men jeg la ikke så mye innsats i det ytre, sa han til Se og Hør den gangen om frieriet.

Kort tid etter giftet han seg med sin 11 år yngre kjæreste, og noen måneder etter kunne Se og Hør avsløre at de ventet sitt første barn sammen.

Som 16-åring sto Maren fram i Fredriksstad Blad sammen med sin mor og fortalte om en tøff ungdomstid preget av alkohol og narkotika. Det hører imidlertid fortiden til, og for den konservative «Farmen»-deltakeren var det ikke det han la mest vekt på i valg av kone.

- Det gjør meg ingenting. Alle gjør valg i livet som ikke er bra, og det viktigste for meg er at jenta er ren. Hun dummet seg ut da, men det er ingen krise nå, sa han til Se og Hør, som tidligere har uttalt at den dagen han gifter seg - er det helst med en jomfru.

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 05.04.2013 Farmen Andreas har fått seg kjæreste. Video: Nina Hansen Vis mer

- Kona sin oppgave

Siden den gang har det vært stille fra den omstridte «Farmen»-deltakeren helt til han i 2016 nok en gang skapte overskrifter etter enda en kontroversiell uttalelse i et intervju med «God kveld Norge».

For mens Maren fortalte at hun av og til synes det var slitsomt med to små i hus - og spesielt på nattetid – skjøt Andreas inn at det slett ikke var slitsomt for han.

- Jeg sover for meg selv. Jeg synes det er hennes oppgave å ta vare på ungene, sier 31-åringen.

Han lettet også på sløret om hvorfor han giftet seg med en kvinne som er 11 år yngre enn han selv.

– Det var ikke lett å gifte seg med en 18-åring. Jeg ønsket meg en kone som jeg kunne forme litt etter det livet jeg ønsker å leve. Dét føler jeg at jeg i stor grad har lyktes med, uttalte han den gangen.

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 16.12.2012 TRADISJON: Farmen-Andreas festantrekk var en tradisjonell parkas med kniv i beltet. Video: Øistein Norum Monsen Vis mer

LES OGSÅ: - Rooney kjemper for å redde ekteskapet