FREMDELES FORELSKET: Sammen oppdrar Hollywood-paret Angelina og Brad ungene Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne og Knox.  Foto: All Over Press
FREMDELES FORELSKET: Sammen oppdrar Hollywood-paret Angelina og Brad ungene Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne og Knox. Foto: All Over PressVis mer

- Tviler på at trofasthet er absolutt essensielt

Angelina overrasker med frivole uttalelser...

SEHER.NO: Hollywood-skjønnheten Angelina Jolie (34) er sammen med en av de kjekkeste mennene i skuespillerverden, men 34-åringen tror ikke nødvendigvis på det å kun holde seg til én mann.

Seksbarnsmoren mener nemlig at åpne forhold kan fungere like godt som monogame, dersom begge partene er enige om det.

- Jeg tviler på at trofasthet er absolutt essensielt for et forhold. Det er verre å forlate partneren, og deretter snakke stygt om vedkommende, sier hun i et intervju med Das Neue, ifølge FemaleFirst.

I intervjuet avslører hun også at hverken hun eller Brad Pitt har lovet hverandre evig troskap...

- Hverken Brad eller jeg har noen gang hevdet at det å bo sammen betyr at vi er lenket sammen. Vi forsikrer hverandre om at vi aldri begrenser hverandre, innrømmer hun.

34-åringen - som falt for kjæresten mens han fremdeles var gift med Jennifer Aniston i 2005 - forteller også at paret har et folhold fylt av gnister.

- Gnistene flyr hjemme dersom snille Brad ikke innser at han tar feil og reagerer på en trassig måte. Da kan jeg bli så sint at jeg river skjorta hans!

Paret har flere ganger vært omsvermet av bruddryktet, men nylig fortalte Angelina selv til OK! Magazine at hun ikke kan tenke seg å leve uten Brad.

- Han er en fantastisk person og en veldig god skuespiller. Han har føttene godt plantet på jorda, og er rar og morsom. Folk vet egentlig veldig lite om ham, spesielt når det kommer til hans moraler, hvordan han er når han er sammen med folk, og hva han bryr seg om, uttalte hun.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Nå er skjegg-mysteriet løst