- Tviler på at noen ville ansatt meg

Petter Pilgaard tror det vil bli vanskelig å gjøre comeback i finansbransjen.

TVILENDE: Den tidligere Paradise Hotel-vinneren er tvilende til at noen ville ansatt ham. Foto: Thomas Horni / Seher.no
TVILENDE: Den tidligere Paradise Hotel-vinneren er tvilende til at noen ville ansatt ham. Foto: Thomas Horni / Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Debatten om hvor lett det er å få seg jobb for deltagere som har deltatt i «Paradise Hotel», har flere ganger rullet i norsk presse.

Tidligere har både Nanna Dahlen, som deltok i 2009, og Tine Valle, som vant i fjor, mistet jobber på grunn av reality-suksessen på TV3.

Petter Pilgaard (30) mener det er vanskelig å få seg jobb innen finansnæringen igjen etter å ha utlevert seg selv i «Paradise Hotel».

- Jeg tviler på at noen ville ansatt meg. Det er en negativ ting at man har vært med i «Paradise Hotel», det er jo klart, sier den tidligere finansrådgiveren til Her og Nå.

Maren Edvardsen Kallhovd, som var en av årets «Paradise Hotel»-deltagere, er klar for å kjempe for å bevise at hun er en fremtidig jobb verdig.

- Det kan nok hende jeg må forklare meg. Men det er en fight jeg er villig til å ta, sier hun til bladet.

Pilgaard avslørte nylig overfor Seher.no at han gjør det aller meste på TV. Men én ting gjør han ikke.

- Jeg kommer aldri til å utlevere folk som ikke ber om det, som for eksempel venner, familie og barn. Et eventuelt barn skal få lov til å bestemme selv om det har lyst eller ikke, sa Pilgaard til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Mistet jobb på grunn av Paradise

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer