- Tviler på at jeg får Oscar for dette

Lene Alexandra Øien følte seg underlegen på «Hotel Cæsar»-settet.

RASKT TEMPO: - For meg som ikke er skuespiller gikk det litt for fort i svingene. Jeg føler jeg kunne prestert bedre, men tempoet var litt i høyeste laget for en nybegynner som meg, sier Lene Alexandra Øien. Foto: TV 2
RASKT TEMPO: - For meg som ikke er skuespiller gikk det litt for fort i svingene. Jeg føler jeg kunne prestert bedre, men tempoet var litt i høyeste laget for en nybegynner som meg, sier Lene Alexandra Øien. Foto: TV 2 Vis mer
SEHER.NO: Onsdag dukket den norske artisten Lene Alexandra Øien (29) nok en gang opp i såpeserien «Hotel Cæsar» på TV 2 - i rollen som kjendisbloggeren Lexie. Til Seher.no avslører 29-åringen at hun følte seg underlegen de andre mer profilerte skuespillerne da hun var en del av «Cæsar»-innspillingen.

- Absolutt! Jeg er jo ikke skuespiller. Jeg bare leker at jeg er skuespiller innimellom og trives meget godt med det. Det er høyt tempo i «Hotel Cæsar», og man skal være dreven for å henge med. Jeg gjorde mitt beste, men tviler på at det blir noen Oscar på meg for prestasjonen for å si det sånn. Jeg mangler erfaringen, sier Lene Alexandra til Seher.no.

I onsdagens episode av TV 2-serien fikk TV-seerne se Lene Alexandras karakter, som har rollen som juryleder for en mor/datter-konkurranse. Dette er heller ikke siste gang at den tidligere «Skal vi danse»-vinneren vil bli å se på «Cæsar»-skjermen.

- Har du en drøm om å bli skuespiller på heltid, Lene?

- Jeg er en jente med mange drømmer, men min drøm har aldri vært å være skuespiller på heltid. Jeg har en lang liste over ting jeg skal oppleve i livet, og en av opplevelsene var å spille i «Hotel Cæsar». Nå har jeg gjort det, og det var en spennende erfaring som jeg med mer erfaring tror jeg ville vokst på, forteller hun.

Øien er derimot ikke helt fornøyd med sine egne skuespillerprestasjoner i den populære såpeserien.

- For meg som ikke er skuespiller gikk det litt for fort i svingene. Jeg føler jeg kunne prestert bedre, men tempoet var litt i høyeste laget for en nybegynner som meg. Men jeg har stor respekt for de som jobber der, de imponerte meg, forteller hun.

Lene Alexandra har med årene blitt ganske vant til å se seg selv på TV. I tillegg til «Hotel Cæsar» og «Skal vi danse» har hun nemlig vært å se i blant annet «Robinsonekspedisjonen», «71 grader nord» og «Fangene på fortet».

Men til Seher.no legger hun ikke skjul på at hun fortsatt synes det er gøy å studere seg selv i TV-ruta.

- I Norge skal man helst si at man ikke liker å se seg selv på fjernsynet, men selv blir jeg aldri lei av å se meg selv på TV. Det er ingen andre som bryr seg så mye om deg selv som du. Så hvorfor ikke være fan av seg selv?

For tiden utdanner Lene Alexandra seg til personlig trener. På samme tid jobber hun med nytt album, og hun ser derfor heller ikke de store mulighetene for å begynne som skuespiller i «Hotel Cæsar» på heltid.

- Jeg holder på med en del sideprosjekter i kulissene, så jeg har desverre ikke så mye tid til overs. Dessuten liker jeg å jobbe med mange ulike ting, fortellerLene Alexandra Øien til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hun ville ikke vise kroppen sin på TV