LEI?: Christina og ektemannen Jordan forsøker å piffe opp ekteskapet, men det hjelper lite når blondinen samtidig flørter med andre menn..  Foto: AP/Scanpix
LEI?: Christina og ektemannen Jordan forsøker å piffe opp ekteskapet, men det hjelper lite når blondinen samtidig flørter med andre menn.. Foto: AP/Scanpix Vis mer

Tviholder på "nakensøndag"

... Men holder det til å redde ekteskapet?

Publisert
SEHER.NO: Christina Aguilera (27) hyrer inn barnevakt når hun vil ha sex med ektemannen Jordan Bratman (30), i følge FemaleFirst.

Den sexy artisten - som i januar ble mamma til lille Max - insisterer på at hovedprioriteten ligger hos deres førstefødte, men at paret også trenger alene-tid.

- Vi passer på at vi har mor-far-kvelder ute. Barnet vårt kommer selvfølgelig først, men det er visse ting man kan gjøre, avslører den barmfagre blondinen til America's Glamour magazine.

Derfor krysser paret av i kalenderen når de vil kose seg på soverommet...

- Straks vi vet han er i gode hender, går vi ut sent på kvelden og tar et par drinker. Så drar vi hjem, dimmer lysene og gjør vår greie. Og jeg går ikke inn på flere detaljer enn det!

Christina lovte nylig dyrt og hellig at det å være mamma ikke skulle stoppe henne fra å nyte "naken-søndag" sammen med ektemannen. Hun avslørte at denne dagen gjør de alt uten klær, også det å lage mat.

Og spesialretten er tacos.

- Når det kommer til ting som vår koselige naken-søndag, tror jeg det er viktig for Jordan og meg å ikke miste oss selv. Det å ha et barn krever selvfølgelig mye tid og oppmerksomhet, men vi tror det er veldig viktig å fremdeles ha mor-far-tid.

Men hvor mye slik kvalitetstid de to har fått, er vi likevel usikre på. Ryktene skal nemlig ha det til at forholdet ikke går på skinner om dagen.

"Ain't no other man"-sangerinnen skal være observert flørtende med andre menn, og Jordan har begynt å se seg lei på hele greia.

Passer ikke Christina på, må hun kanskje tilbringe nakensøndagene alene i fremtiden...

LES OGSÅ: Jeg vil ha flere barn

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer