Tvangsinnlegges i 30 nye dager

- Hun er veldig syk og ute av stand til å ta vare på seg selv.

Skandalestjernen Amanda Bynes er fremdeles for syk til å slippes ut fra psykiatrisk avdeling. Foto: Stella Pictures
Skandalestjernen Amanda Bynes er fremdeles for syk til å slippes ut fra psykiatrisk avdeling. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: De siste 17 dagene har Hollywood-stjernen Amanda Bynes (28) vært tvangsinnlagt på den psykiatriske instutisjonen Las Encinas i Pasadena, California.

Hennes foreldre gikk til det drastiske skrittet etter at Amanda har vært innblandet i en rekke offentlige skandaler den siste tiden.

For en måned siden ble hun først tatt for fyllekjøring, og en uke etterpå ble hun anklaget for butikktyveri.

I tillegg la hun ut en rekke alvorlige anklager mot faren på Twitter.

SYK: Etter lang tid med stadig merkeligere oppførsel ble Amanda tvangsinnlagt på psykiatrisk sykehus for første gang i midten av juli i fjor.
SYK: Etter lang tid med stadig merkeligere oppførsel ble Amanda tvangsinnlagt på psykiatrisk sykehus for første gang i midten av juli i fjor. Vis mer

Ville saksøke foreldrene

Amanda, som trodde hun skulle i et møte med en advokat for å saksøke sine foreldre, la ikke skjul på sitt dårlige forhold til dem da hun møtte paparazzifotografene på flyplassen i Los Angeles fredag 10. oktober.

- Jeg skal saksøke faren og moren min for måten de har behandlet meg på. Jeg vil aldri snakke til faren min igjen. Jeg kan knapt vente til han er død, sa hun foran fotografene.

Uten hennes egen viten ble hun deretter lurt inn på sykehuset hvor hun har oppholdt seg siden den gang.

Men skuespilleren er fremdeles i så dårlig form at legene i all hemmelighet har fått en dommer til å tillate dem å beholde henne i 30 nye dager, melder TMZ.com.

- Hun er veldig syk og ute av stand til å ta vare på seg selv. Dommeren har sagt ja til en forlengelse, skriver nettstedet.

Det er fremdeles uklart om Amandas foreldre vil gå rettens vei for å gjenvinne statusen som verger over datteren. Mest sannsynlig vil hennes psykiatriske opphold utvides i lang tid, ifølge TMZ.

Saken fortsetter under bildet.

TV-STJERNE: Amanda Bynes har spilt i flere filmer og TV-serier, blant annet TVNorge-serien «What I Like About You». Her med Emma Stone i komedien Easy A fra 2010.  Foto: ALL OVER PRESS
TV-STJERNE: Amanda Bynes har spilt i flere filmer og TV-serier, blant annet TVNorge-serien «What I Like About You». Her med Emma Stone i komedien Easy A fra 2010. Foto: ALL OVER PRESS Vis mer

Startet brann

De siste årene har livet til TV-stjernen vært preget av den ene personlige nedturen etter den andre, og hennes bisarre oppførsel vekket oppsikt verden rundt.

Det hele toppet seg da Bynes startet en brann hos en ukjent kvinne i Los Angeles i fjor sommer.

Hendelsen resulterte i en tvangsinnleggelse på psykiatrisk avdeling hvor hun fikk diagnosen schizofreni.

Foreldrene hennes ble samtidig oppnevnt som verger, og Bynes begynte på medisiner for å holde sykdommen i sjakk. Sakte men sikkert virket det som om hun endelig var på bedringens vei.

Men etter at Amanda sist måned ble myndiggjort, har det raskt gått nedover igjen.

LES OGSÅ: Amanda Bynes utvist fra skolen i vanære

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer