INNLAGT: Mischa Bartons helse og velvære har vært mye i medienes søkelys de siste månedene. Nå er 23-åringen innlagt på Cedar-Sinai Medical Centers psykiatriske avdelig i Los Angeles. Foto: All Over Press
INNLAGT: Mischa Bartons helse og velvære har vært mye i medienes søkelys de siste månedene. Nå er 23-åringen innlagt på Cedar-Sinai Medical Centers psykiatriske avdelig i Los Angeles. Foto: All Over PressVis mer

Tvangsinnlagt på psykiatrisk

Politiet måtte frakte Hollywood-stjernen til psykiatrisk klinikk.

SEHER.NO: Det var onsdag ettermiddag at politiet måtte rykke ut til Mischa Bartons (23) hjem, etter at skal skuespilleren skal ha opplevd dramatiske "medisinske problemer".

"OC"-stjernen er kjent for sin forkjærlighet for fest og fyll, og onsdag måtte 23-årigen hentes av politiet etter at de skal ha mottatt en telefon om at hun trengte hjelp.  Skuespillerinnen ble deretter hentet for så å bli kjørt til Cedar-Sinai Medical Centers psykiatriske avdelig.

Barton skal ha blitt innlagt på bakgrunn av en såkalt 5150-kode, den samme som ble brukt da Britney Spears (27) ble innlagt der i 2008.

Koden betyr at man kan legge inn en person mot vedkommenes vilje, dersom personen er en fare for seg selv eller andre - eller lider av sinnslidelser.

I 2008 ble 23-åringen dømt for å ha kjørt bil i påvirket tilstand - samt besittelse av blant annet marijuana. Stjernen slapp fengsel, og kom unna med en bot.

En representant for Barton bekreftet til Access Hollywood torsdag at stjernen ikke kom til å stille på verdenspremieren til sin nye film "Homecoming", som fant sted samme kveld.

Også regissøren for filmen, skuespiller Morgan Freeman (72), bekreftet at Barton ikke kom til å stille.

- Jeg og alle de andre i "Homecoming"-teamet synes det er trist å høre at Mischa Barton ikke har mulighet til å komme på premieren i kveld, sa Freeman i en pressemelding torsdag.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Hurra for Mischa Barton