Tvangsinnlagt på psykiatrisk sykehus

Kjærestens tragiske dødsfall sist måned har fått country-stjernen Mindy McCready til å knekke fullstendig sammen.

SUKSESSFULL: McCready toppet countrylistene i USA med «Guys Do It All The Time» i 1996 og har solgt over tre millioner plater verden over i løpet av karrieren. Nå er livet hennes i ferd med å falle sammen. Foto: All Over Press
SUKSESSFULL: McCready toppet countrylistene i USA med «Guys Do It All The Time» i 1996 og har solgt over tre millioner plater verden over i løpet av karrieren. Nå er livet hennes i ferd med å falle sammen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Endelig får countrystjernen Mindy McCready (37) den hjelpen hun trenger etter noen svært tøffe uker på hjemmebane.

I midten av januar kom sjokknyheten om at kjæresten David Wilson var funnet skutt i deres felles hjem i Arkansas i USA. Og onsdag hentet barnevernet hennes to sønner Zander (6) og Zayne (9 mnd).

Etter at barna ble fjernet fra hjemmet bestemte en dommer at sangstjernen trenger profesjonell hjelp for å evaluere hennes psykiske helse og alkoholmisbruk, skriver E!Online.com.

- Familiemedlemmer har prøvd å få Mindy innlagt på psykriatisk avdeling, og etter et krisemøte bestemte en dommer at hun skal legges inn for 21 dager, fortalte kilder til nettstedet torsdag.

Under høringen skal McCready, som tidligere har slitt med store alkohol- og narkotikaproblemer, ha innrømmet å ha misbrukt alkohol fordi hun fremdeles sørger over tapet av David.

- Bortgangen hans har vært fryktelig vanskelig for henne å takle, sier kilden.

Dødsårsaken er fremdeles under etterforskning, men McCready benektet nylig i et intervju at hun har noe som helst med dødsfallet å gjøre.

Country-stjernen har vært forfulgt av skandaler de siste årene.

I mai i 2005 ble eks-kjæresten Billy McKnigh, som er far til hennes eldste sønn, arrestert for drapsforsøk på Mindy. I juli og september samme året prøvde hun å ta sitt eget liv. I 2008 skal hun ha forsøkt å begå selvmord nok en gang før hun dukket opp i TV-programmet «Celebrity Rehab with Dr. Drew».

Alkohol- og narkotikaproblemene hennes førte også til at hun i 2010 ble innlagt på sykehus etter mistanke om overdose. I 2011 kidnappet hun sin egen sønn Zander fra foreldrene sine, og etter flere dager ble hun og sønnen funnet i et skap i sitt eget hjem.

Dødsfallet er under etterforskning og de rettsmedisinske testene vil snart avsløre om det dreier seg om selvmord eller drap. McCready har ikke blitt navngitt som en mistenkt i saken.LES OGSÅ:

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer