Tvangsinnlagt på grunn av visdomstanna

Slik forklarer Mischa Barton hvorfor hun ble innlagt på psykiatrisk...

VONDT I VISDOMSTANNA? I perioden før Mischa ble innlagt, så det ut som hun slet med mer enn vonde tenner... Foto: Stella Pictures
VONDT I VISDOMSTANNA? I perioden før Mischa ble innlagt, så det ut som hun slet med mer enn vonde tenner... Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det var i slutten av juli at den tidligere "O.C"-stjernen Mischa Barton (23) måtte tvangsinnlegges på en psykiatrisk klinikk som følge av "medisinske problemer".

I ettertid uttrykte venner av Mischa stor bekymring for helsen hennes, og flere har hevdet at skuespillerinnen både sliter med store narkotikaproblemer og selvmordstanker.

Nå snakker 23-åringen selv ut om innleggelsen, som hun hevder skjedde på grunn av en visdomstann!

- Jeg dro til sykehuset fordi jeg hadde vondt i visdomstanna og jeg endte opp med å bli innlagt, men det var fordi jeg var overveldet av stress og var sliten, forklarer hun til Heat Magazine, ifølge FemaleFirst.

Skuespillerinnen hevder også at hun tror det er helt normalt å havne i samme situasjon som henne...

- Det er noe som kunne skjedd med hvem som helst. Å dra til sykehuset og få en dårlig opplevelse og bli holdt ufrivillig på psykiatrisk avdeling, det skjer med flere folk enn du aner. Det er en helt vanlig ting.

Mischa innrømmer imidlertid at hun til slutt innså at innleggelsen var den beste løsningen for henne.

- Jeg ble sjokkert over at det gikk så langt, men jeg tror det var nødvendig for meg å ta den pausen. Jeg er mye mer bestemt og rolig nå. Til slutt var det en positiv ting, forteller hun til magasinet.

Vi belønner godekjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Kastet klærne i TV-serie

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer