LANGT OPPHOLD: Amanda Bynes kan bli nødt til å oppholde seg i to uker til på psykiatrisk sykehus. Foto: All Over Press
LANGT OPPHOLD: Amanda Bynes kan bli nødt til å oppholde seg i to uker til på psykiatrisk sykehus. Foto: All Over PressVis mer

Tvangsinnlagt i to nye uker

Nedturen fortsetter for TV-stjernen Amanda Bynes

SEOGHØR.NO: Skuespilleren Amanda Bynes - best kjent fra TVNorge-serien «What I Like About You» - har vært tvangsinnlagt på psykiatrisk sykehus, etter at hun tirsdag startet en brann utenfor et bolighus i Los Angeles.

Nå har en dommer ifølge bladet People forlenget tvangsinnleggelsen med to uker.

I tillegg skal Bynes foreldre, Rick (68) og Lynne Bynes (66), ha bedt retten umyndiggjøre datteren.

Ifølge People er det planlagt en høring fredag for å se nærmere på begjæringen.

Torsdag sa en kilde til nettsiden TMZ at Bynes skal vise tegn på schizofreni.

- Hun viser tegn på schizofreni, og medisinske fagfolk vil søke om en to ukers utsettelse av hennes psykiatriske innleggelse slik at de kan gi henne en ordentlig diagnose, sier kilder som skal være informert om situasjonen til nettstedet.

Øyenvitnet Bruno Corsi sa tidligere denne uken til UsMagazine at han fikk sjokk da han oppdaget Bynes i ferd med å starte en brann.

- På siden av oppkjørselen satt en ung kvinne med langt blondt hår. Jeg så aldri ansiktet hennes, men jeg ble siden klar over at det var Bynes. Det var også en gassbeholder som smeltet på grunn av heten. Hadde den vært i metall hadde den eksplodert. Men den var i plastikk, forteller Corsi.

LES OGSÅ: Flammene ble over en meter høye