Tvangsinnlagt for mental evaluering

Politiet reagerte raskt da Amanda Bynes startet brann i oppkjørselen til et hus i Los Angeles.

TVANGSINNLAGT: Amanda Bynes har gått gjennom en drastisk forandring utseendemessig i løpet av den siste tiden. Hun kler seg ofte ut i ulike parykker og flere frykter hun har store psykiske problemer. Foto: All Over Press
TVANGSINNLAGT: Amanda Bynes har gått gjennom en drastisk forandring utseendemessig i løpet av den siste tiden. Hun kler seg ofte ut i ulike parykker og flere frykter hun har store psykiske problemer. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Familie og venner har lenge fryktet for Amanda Bynes (27) metale helse etter at hun i flere måneder har vakt oppsikt med sin uberegnelige oppførsel.

Mandag ble hun tvangsinnlagt på psykiatrisk avdeling etter å ha startet en liten brann i oppkjørselen til en eldre dame i Los Angeles.

- Brannvesenet rykket ut til et hjem i Thousand Oaks i California etter at noen oppdaget flammer i oppkjørselen. Amanda ble nylig beodret til å holde seg borte fra dette området, og da hun ble observert nær bålet ble politiet kontaktet med en gang, forteller kilder i politiet til TMZ.com.

Amanda Bynes er best kjent for norske seere fra TVNorge-seeren «What I Like About You», hvor hun spilte sammen med Jennie Garth.

Amanda skal ha blitt stilt en rekke spørsmål da politiet kom til stedet, blant annet om hva hun drev på med og hvorfor hun gjorde det. Basert på skuespillerens svar fant de det nødvendig å tvangsinnlegge henne for å evaluere hennes mentale helse.

TMZ har siden snakket med damen som bodde i huset hvor brannen ble påtent, og hun hadde ingen anelse om hva som foregikk før politiet sto på døra. De spurte henne om hun kjente noen ved navn Amanda Bynes, og lurte på om hun visste hvorfor skuespilleren var ute etter henne.

Politiet beskrev hendelsesforeløpet for damen og fortalte at Amanda hadde blitt sett med en liten rød bensinkanne i oppkjørselen hennes mens hun brant flere av klærne hennes.

Mandag ble Bynes tvangsinnlagt, på samme måte som da Britney Spears (31) fikk et sammenbrudd i 2008, men Bynes kan kun bli holdt i 72 timer.

Det har foreløpig ikke kommet noen kommentarer fra skuespillerens talsmenn.LES OGSÅ: Charlie Sheen vil redde Amanda Bynes

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer