Tvangselger Lindsays klær

Skuespiller Lindsay Lohans økonomiske problemer tar ikke slutt.

SEOGHØR.NO:   Skuespiller Lindsay Lohan (26) er i ferd med å miste dyre designerklær, familiearvestykker og potensielt pinlige eiendeler.

Filmstjernen har ikke betalt regningen for lageret hun leier og som et resultat er enheten i ferd med å bli solgt på tvangsauksjon.

Kilder nær Lindsay forteller til TMZ at LILO har sakket akterut med å betale sin månedlige regning og skylder nå nærmer 80 000kr til lagerselskapet.

Kontoen til filmstjernen er nå låst, og lageret kan ikke åpnes før hele beløpet er innbetalt. Det er derimot usannsynlig at Lohan skal klare å skrape sammen nok penger til å få tilbake tingene sine. Skuespillerens finansielle situasjone er så prekær at skattemyndighetene til og med har fryst alle bankkontoene hennes på grunn av ubetalt restskatt.

Lohan står også i fare for å miste huset hun nå leier i Hollywood.

Situasjonene kan nå ende med at lageret blir solgt på tvangsauksjon hvis Lindsay ikke får betalt regningene før jul. I følge TMZ har Lohan forsøkt å få lånt penger av venner og familie, men så langt uten hell.

Men nå kan LILO ha funnet en mulig redningsbøye. Strippeklubben Scores i New York har sagt seg villige til å betale hele regningen, hvis Lindsay er villig til å gjøre noen jobber for nettsiden deres. Det melder TMZ.

Lohan skal derimot ikke måtte kle av seg for pengene, men skuespilleren skal heller figurere som en online chat-vert for nettstedet.

Strippeklubben skal også ha tilbudt Lohan å betale husleien hennes de kommende månedene.

Lindsay har så langt ikke kommentert tilbudet.