Tvang seg til slanking etter magesmerter

TV-stjernen gikk ned to kjolestørrelser.

<strong>FIKK SMERTER I MAGEN:</strong> Amber Riley slet med formen og magesmerter rett før hun bestemte seg for å legge om livsstilen sin i juli. Foto: Stella Pictures
FIKK SMERTER I MAGEN: Amber Riley slet med formen og magesmerter rett før hun bestemte seg for å legge om livsstilen sin i juli. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  Skuespilleren Amber Riley (26) har blitt verdensberømt gjennom TV-serien «Glee» - hvor hun spiller rollen som Mercedes Jones.

Men til tross for suksessen med «Glee» - som her til lands sendes på TV 2 - har Riley til tider hatt det svært tøft på hjemmefronten på grunn av sin vekt.

I juli skal problemene ifølge People ha blitt så store, at skuespilleren måtte oppsøke lege på grunn av store smerter i magen.

Det fikk henne til å legge om livet.

Da hun 29. januar møtte opp på prisutdelingen Screen Actors Guild Awards, viste hun stolt frem resultatet av den nye livsstilen.

- Jeg har gått ned to kjolestørrelser! sier hun til People.

Riley sier både kosthold og et nytt treningsprogram er grunn til den synlige forvandlingen.

- Jeg bestemte meg for å forandre meg selv og at jeg skulle spise sunnere. Jeg var lei av hamburgerne som angrep maten min!

På grunn av vekttapet har produsentene av «Glee» bestilt nye klær til skuespilleren, i tillegg til å sy inn flere av kostymene.

- Jeg har alltid vært komfortabel med kroppen min. Det var bare på tide å bli sunn, sier Riley.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Hun klarte ikke å stole på ham

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer