Tvang moren til å ta løgndetektortest

Etter mye press fra familien vil Kris Jenner renvaske navnet sitt etter utrorykter.

BERØMT FAMILIE: Kris Jenner (t.h) har gjort alt hun kan for å gjøre døtrene Kim, Kourtney og Khloé berømte.  Foto: All Over Press
BERØMT FAMILIE: Kris Jenner (t.h) har gjort alt hun kan for å gjøre døtrene Kim, Kourtney og Khloé berømte. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Hjernen bak den berømte Kardashian-familien skal være Kris Jenner (56) som har gjort alt for å gjøre døtrene sine berømte. Nå skaper hun selv overskrifter etter at hun gikk på et stevnemøte med eks-kjæresten Todd Waterman, selv om hun har vært gift med Bruce Jenner i 21 år. 

Jenner nekter for at noe skjedde mellom dem, og at det bare styrket kjærligheten til ektemannen. Men familien nekter å tro henne, 56-åringen har nemlig innrømmet at hun bedro sin første ektemann Robert. 

Kris så seg til slutt nødt til å ta en løgndetektortest for å bevise at hun snakket sant.

- Vi vet du leker med ilden! Vi vil kanskje ikke vite hva som egentlig har skjedd, men hvis hun virkelig ikke har noe å skjule burde hun ikke være redd for å svare på spørsmålene, sier Kourtney Kardashian ifølge Radaronline.

Og Kris klarte å renvaske navnet sitt.

- Jeg besto testen. Jeg håper familien min skjønner at jeg fortalte sannheten hele tiden og at de lar meg være i fred, sier Kris.
 


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Mamma kalte meg feit  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer