- Tvang ham til å fikse på utseendet

Brad Pitt skal ha vært hos sin plastiske kirurg...

KONTROLLBEHOV: Angelina Jolie skal ha et stort behov for å kontrollere sin partner. Foto: Stella Pictures
KONTROLLBEHOV: Angelina Jolie skal ha et stort behov for å kontrollere sin partner. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Angelina Jolie (35) skal ha overtalt ektemannen Brad Pitt (46) til å besøke sin plastiske kirurg for å fikse på utseendet. Det skriver National Enquirer.

Den amerikanske tabloidavisen skriver at Hollywood-stjernen har fått noen injeksjoner av stoffet Radiesse, som glatter ut rynker.

«Nå ser ansiktet hans yngre og glattere ut», skriver avisen.

- Brad har ikke sett så bra ut som han gjør nå på flere år. Og Angelina er definitivt glad for at han fikk en makeover, sier en kilde til avisen.

Nå håper venner av paret at Brads nye utseende kan hjelpe på verdensstjernenes forhold, som den siste tiden skal ha vært i problemer.

- La oss håpe at dette skaper gnister på soverommet. Deres trøblete forhold kunne trenge en liten dytt, sier kilden.

Det hevdes at Pitt bekymrer seg over at Angelina forteller for mye til pressen. Han ønsker selv at parets privatliv forblir privat.

- Brad er veldig brydd at Angelinas offentlige uttalelser. Hun har avslørt alt for mye. Hun gir slipp på mer informasjon til pressen enn det hun gjør i samtaler med venner, sier kilden.

Flere ganger har det blitt spekulert i om paret har vært på randen av å slå opp. Mye av grunnen ligger i Jolies behov for å kontrollere Brad. Men gang på gang har ekteparet slått tilbake mot ryktene.

- De har noen voldsomme krangler iblant, og Angelina kan være veldig slem mot ham. Selv når paret er ute og spiser middag sammen med venner, hender det at hun kjefter på ham. Hun setter ham på plass hele tiden.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Bærer hun på en hemmelighet?