SKULLE UT: TV 3 ønsket å bytte ut Christer Falck til denne høstens Robinsonekspedisjon. Foto: Se og Hør/Preben Sparre-Enger
SKULLE UT: TV 3 ønsket å bytte ut Christer Falck til denne høstens Robinsonekspedisjon. Foto: Se og Hør/Preben Sparre-EngerVis mer

TV3 ville vrake Falck

TV3 ville vrake Christer Falck, men så dukket en hemmelig kontrakt opp...

SEHER.NO: Ifølge Se og Hør Weekend var ikke Christer Falck (37) tiltenkt jobben som programleder for Robinson denne høsten. Kanalen skal i stedet ha testet ut flere kjendiser, blant annet Daniel Franck (32) som programleder.

- Det er riktig at han fikk prøve seg foran kameraet med et Robinsonmanus, men dette betyr ikke at han var tiltenkt jobben som programleder for serien. Det var aldri snakk om å velge mellom Franck eller Falck, sier TV3-sjef Trygve Rønningen (39) til Se og Hør.

Men etter det Se og Hør erfarer, dro Christer Falck opp et ess av ermet da TV3 planla en ny Robinson-runde. 

I forbindelse med kontraktsinngåelsen for Falcks forrige program på TV3 – "Enstemmig" – skal han ha fått inn en klausul som ga ham enerett på å være programleder for nok en runde av Robinson.

Avtalen skal ha vært forhandlet fram av TV3s tidligere ledelse. Christer Falck selv avviser imidlertid at han har hatt en klausul som sikret ham jobben.

Les mer om saken i Se og Hør Weekend, som er i salg nå.

LES OGSÅ: Megaoversikt for TV-høsten