- TV3 ville gått konkurs om jeg hadde vært med

Anna Anka har en helt annen versjon enn TV-kanalen.

DYR SOM FÅ: - Jeg kan si så mye som at jeg har høy verdi på markedet. De hadde ikke råd til to TV-programmer med Anna Anka, da går de konkurs, sier Anna Anka. Foto: TV3
DYR SOM FÅ: - Jeg kan si så mye som at jeg har høy verdi på markedet. De hadde ikke råd til to TV-programmer med Anna Anka, da går de konkurs, sier Anna Anka. Foto: TV3 Vis mer
Se et tidligere videointervju, der Anna Anka forteller at hun sparket sin personlige assistent Simon, nederst i saken!

SEHER.NO: Anna Anka (39) dropper den tredje sesongen av «Svenska Hollywoodfruar». Fordi hun ikke har tid, hevder svensk TV3.

- De har ikke råd til meg, hevder Anna Anka selv til Aftonbladet.

Den frittalende fruen slo gjennom i den første sesongen av det populære programmet. I den andre sesongen fikk TV-seerne se henne medvirke i tre episoder. I den tredje sesongen skal hun altså ikke være med i det hele tatt.

- Spørsmålet om hun ville være med var til stede, men hun har åpenbart for mye å gjøre med innspillingene av «I form med Anna Anka», sier pressesjef i TV3, Max Lagerbäck.

Innspillingene av «I form med Anna Anka» og «Svenska Hollywoodfruar» pågikk periodevis på samme tid. Lagerbäck tror Anka kunne fått til å være med i begge programmene hvis hun ønsket det selv.

- Det har landet mennesker på månen, så jeg tror ikke det burde vært umulig, sier pressesjefen, som likevel er strålende fornøyd med startfeltet i den tredje versjonen av «Svenska Hollywoodfruar».

- Hun hadde vært hjertelig velkommen, men jeg er overbevist om at Lena Jolton, Päivi Hacker, Maria Montazami og Isabel Adrian byr på god underholdning.

Forklaringen fra Anna Anka er derimot altså en helt annen, ifølge den svenske avisen.

- De har ikke råd til meg. Varemerket ble for dyrt for TV3, mener Anka, som ikke vil svare på hvor mye hun krevde for å stille opp.

- Jeg kan si så mye som at jeg har høy verdi på markedet. De hadde ikke råd til to TV-programmer med Anna Anka, da går de konkurs. Det var derfor jeg takket nei, jeg kan ikke gjøre slikt mot Sverige, ler 39-åringen.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no  

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Det er klart han ble sugen

Se et tidligere videointervju med Anka her:[obj:media:8840]