TV3 stoppet Paradise-innspilling

- Jeg ble så sint at jeg tror jeg truet med å drepe henne.

Se Paradise-krangelen i videoen over!
 
SEOGHØR.NO: I tirsdagens episode av den skandaleombruste TV3-serien «Paradise Hotel» barket flere av deltagerne sammen i en heftig krangel foran TV-kameraene.

Men nå kan Seoghør.no avsløre at feiden var langt mer dramatisk enn det seerne fikk oppleve i episoden.

Produksjonen grep inn
Flere av deltagere skal ha stått opp i fjeset på hverandre og skreket, og det hele skal til slutt ha blitt så intenst at produksjonsselskapet stanset innspillingen og tvang deltagerne til å gå på rommene sine for å roe seg ned.

Spetakkelet startet ifølge flere kilder da nykommeren Lauretta Magdalena Mancel sa at hun hadde blitt påvirket av Paradise-kollegaen Pia Sandersen (25) til å sende hjem Tina Skovdal (22).

Tina - som senere har kommet inn i serien igjen - var tilstede da Lauretta kom med innrømmelsen.

Avsløringen fikk både Pia og hennes faste romkamerat, Birger Dahl (24), til å rase.

- Det var mye mer enn det som ble vist på TV, som skjedde. Birger dyttet blant annet bort i meg og skrek «du skal ut av hotellet fortest mulig».

- Pia løp opp og en trapp og stod og skrek høyt og rasende mot meg lenge. Til slutt grep produksjonen inn, bekrefter Lauretta til Seoghør.no.

Ikke første gangen
Tirsdagens episode er ikke første gangen TV3 tar affære etter at «Paradise Hotel»-deltagere har røket i tottene på hverandre.

I 2009 tok programleder Triana Iglesias et oppgjør med to av de kvinnelige deltagerne etter at de hadde kalt realitykollegaen Margrethe Storlid for en «pedohore».

- Tror jeg truet med å drepe henne

Pia sier til Seoghør.no at tirsdagens episode er den hun har gruet seg mest til å se igjen.

- Det var mye alkohol inne i bildet hos alle, men jeg husker at jeg ble forbanna. Jeg hadde jo ikke påvirket henne til å sende hjem Tina, derfor ble jeg overrasket da jeg for første gang hørte henne si det denne kvelden.

- Jeg ble så sint at jeg tror jeg truet med å drepe henne. Jeg ville dytte henne.

- Etter at produksjonen sendte oss på rommene våre, nektet vi fire jentene som delte rom å legge oss. Det var den eneste gangen alle vi fire (Isabell Andersen, Charlotta Hedlund, Tina Skovdal og Pia, red.anm) var perlevenner, fordi det var en vi alle mislikte, sier Pia.

-Dyttet ikke
Pias faste romkamerat på skandalehotellet, Birger Dahl, avviser Laurettas påstand om at han dyttet henne.

- Jeg ble sint og skrek noen fryktelige nord-norske gloser opp i ansiktet hennes, som hun nok aldri har hørt før. Men jeg dyttet henne ikke, selv om jeg hadde lyst til å kaste henne ut i bassenget, sier han.

- Prøvde å hjelpe Lauretta
Birger sier han ble ekstra provosert fordi han sier han prøvde å hjelpe Lauretta til rette på «Paradise Hotel». da hun sjekket inn.

- Hun ble hakket mye på av de andre, og jeg er sterkt i mot mobbing. Derfor overrasket det meg da hun plutselig sa det hun sa, og ble bestevenn med Charlotta, som var en av de som var mest negativ til henne, sier han til Seoghør.no.

Glenn Støldal i TV3 sier produksjonsselskapet ikke nøler med å gripe inn, dersom de ser at en konflikt er i ferd med å gå for langt.

- Jeg kan ikke kommentere denne episoden spesielt, men på generelt grunnlag kan jeg si at det hender vi stopper produksjonen en kort stund når det er nødvendig. Produksjonen følger alltid med og sørger for deltakerns ve og vel, blant annet for å unngå at konflikter ikke går for langt.

Skværet opp
Lauretta sier hun ikke lot kranglingen gå innpå seg, og har skværet opp med Pia og Birger i ettertid.

- I dag er vi gode venner. Jeg er heller ikke en person som lar negative kommentarer gå inn på meg. Jeg var heller ikke redd for å bli dyttet. Jeg har trent kampsport siden jeg var 14 år, så den som prøver seg på noe, får mye å hanskes med, sier hun med et smil.

LES OGSÅ: - Hva er det du sier?