TV3-sjefen innrømmer misnøye

Men kanalen avviser at en større profilendring er på trappene.

FLOPPET: «Landskampen» var langt fra en suksess for TV3. Det skuffer kanalen. Foto: Anders Myhren/Seher.no
FLOPPET: «Landskampen» var langt fra en suksess for TV3. Det skuffer kanalen. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: TV3 hadde satset store penger på vårens «Landskampen». Men folket ønsket ikke å se gamle skihelter gjøre opp seg imellom på kanelen, skulle det vise seg.I snitt var det bare 139.000 som fulgte serien.

Det skuffer TV3s programdirektør Trygve Rønningen, skriver VG.

- Ja, jeg er både overrasket og skuffet, sier Rønningen til avisen.

Dette er derimo ikke det eneste programkonseptet på TV3 som har vist seg å ikke gi tilbakebetaling i form av høye seertall.

- «Top Model» har også ligget på et litt for lavt nivå denne sesongen synes jeg, mener TV3-sjefen, som karakteriserer seg som «mellomfornøyd» med vinter- og vårsesongen og som avviser at det er en større profilendring på trappene i kanalen.

TV/radio-direktør i mediebyrået OMD, Ulrikke Ohrvik er ikke spesielt overrasket over at et program som «Landskampen» var en flopp.

- Dette var et forsøk fra TV3s side å gå bredere. Men det tror jeg ikke er helt deres nisje. TV3 er en kanal som appellerer til yngre kvinner og jeg tror ikke at Bjørn Dæhlie & co. er det helt store for dem, sier Ohrvik til VG.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her er årets Gullruten-vinnere  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer