REAGERER: Casper Levin Thoresen er fullstendig klar over løgnene og spillet som kom fra hans side. Men han reagerer på at han ble fremstilt i et dårligere lys enn slik det virkelig var, ettersom Ann Mariell Lipinska sa og gjorde negative ting som ikke er vist på TV. Her er Casper avbildet med romkamerat Siri Løkting rett etter sjokkbeskjeden om at han røk ut kom. Foto: TV3
REAGERER: Casper Levin Thoresen er fullstendig klar over løgnene og spillet som kom fra hans side. Men han reagerer på at han ble fremstilt i et dårligere lys enn slik det virkelig var, ettersom Ann Mariell Lipinska sa og gjorde negative ting som ikke er vist på TV. Her er Casper avbildet med romkamerat Siri Løkting rett etter sjokkbeskjeden om at han røk ut kom. Foto: TV3Vis mer

- TV3 satte meg i et dårlig lys

Utstemte Casper Levin Thoresen reagerer på at enkelte hendelser fra «Paradise Hotel» ikke er vist på TV.

SEOGHØR.NO: Casper Levin Thoresen (20) måtte i torsdagens episode forlate «Paradise Hotel», etter at Mats Slyngstad (21) byttet ham ut til fordel for Morten Malmo (24).

Levin Thoresen har vist seg som en skikkelig spiller inne på hotellet, og har fått både Amy Kristiansen og Ann Mariell Lipinska (24) til å ta til tårene. Men Casper synes likevel han blir satt i et dårligere lys enn han burde.

- Jeg føler onsdagens og torsdagens programmer er klippet veldig feil. Selvfølgelig - jeg har løyet mye - men det er mye som ikke er tatt med.

- Blant annet er det ting Ann Mariell sa og gjorde som ikke er med. At disse hendelsene ikke er med, setter meg i et dårligere lys enn slik det var i virkeligheten, og det reagerer jeg på, forteller han til Seoghør.no.


Casper vil ikke gå i detalj om hva som har blitt klippet vekk, men hevder han nå har lagt den dramatiske Paradise-exiten bak seg.

-  Exiten kom som et sjokk

BYTTET INN MORTEN: Mats Slyngstad (nr. to fra høyre) hadde muligheten til å bytte inn utstemte Morten Malmo (til venstre). Det gjorde han, og valgte at Casper måtte ut. Foto: TV3
BYTTET INN MORTEN: Mats Slyngstad (nr. to fra høyre) hadde muligheten til å bytte inn utstemte Morten Malmo (til venstre). Det gjorde han, og valgte at Casper måtte ut. Foto: TV3 Vis mer
IKKE UVENNSKAPELIG: Selv om Casper og Ann Mariell ikke var perlevenner da Casper måtte sjekke ut, gleder han seg til å treffe Ann Mariell igjen. Foto: Thomas Horni / Seoghør.no
IKKE UVENNSKAPELIG: Selv om Casper og Ann Mariell ikke var perlevenner da Casper måtte sjekke ut, gleder han seg til å treffe Ann Mariell igjen. Foto: Thomas Horni / Seoghør.no Vis mer

Spyderg-gutten hevder han følte seg trygg på å bli på hotellet, men da han fikk vite om kraften Mats satt på, på grunn av diamanten han hadde, skjønte han raskt at hans tid var over.

- At jeg røk kom som et sjokk, men da vi fikk beskjeden om at Mats kunne bytte inn Morten, skjønte jeg med én gang at det kom til å bli meg som måtte ut.

Like før Levin Thoresen fikk sjokkbeskjeden om at han røk ut, var det en selvsikker Casper som omtalte seg selv som «den aller beste spilleren Paradise Hotel har sett».

- Akkurat den kommentaren var kødd, og bare humoristisk ment fra min side. Jeg mener helt klart ikke at jeg er den beste spilleren i Paradise-historien, sier han til Seoghør.no.

Til tross for alle løgnene og spillet inne på hotellet, hadde ikke deltageren dårlig samvittighet under oppholdet. Den har først kommet senere, når han ser det på TV.

- Der inne fikk jeg ikke dårlig samvittighet. Det er ikke som i virkeligheten. Jeg liker egentlig ikke å lyve, og aner ikke hvorfor jeg løy så mye der inne. Men når jeg ser det på TV i ettertid får jeg dårlig samvittighet. Jeg ser at jeg ikke fortjener å bli værende.

Men selv om Casper og Ann Mariell ikke akkurat var perlevenner da Casper måtte forlate hotellet, har han ingenting imot Lipinska, og gleder seg til å treffe henne igjen.

- Det blir bare hyggelig å se henne og gi henne en klem. Hun er en veldig bra spiller, selv om hun gjorde seg dårlig likt der inne. Det er ikke noe uvennskap fra min side, og jeg tar meg ikke nær av ting som er sagt på hotellet, forteller Casper.

«Paradise Hotel» sendes mandag til torsdag klokken 21.30 på TV3.

LES OGSÅ: Dette kysset var ikke tilfeldig