LURT: Malin Håvardsdotter Jensen og Carl Aksel Jansens intime sengeaktivitet ble ikke ordentlig vist på TV før torsdag, men egentlig skjedde det aller første kvelden som partnere.
LURT: Malin Håvardsdotter Jensen og Carl Aksel Jansens intime sengeaktivitet ble ikke ordentlig vist på TV før torsdag, men egentlig skjedde det aller første kvelden som partnere. Vis mer

TV3 lurte seerne med «Paradise Hotel»-sex

- Det var ikke sånn det skjedde i det hele tatt.

Publisert

SEOGHØR.NO: I onsdagens og torsdagens episoder av «Paradise Hotel» ble TV-seerne vitne til hete scener mellom romkameratene Malin Håvardsdotter Jensen (22) og Carl Aksel Jansen (20).

Men Seoghør.no kan avsløre at virkeligheten ikke var helt slik som den fremstod på TV.

Malin sier til Seoghør.no at hun og romkameraten hoppet til køys sammen to dager før scenene som ble vist torsdag.

På TV  fremstod det som de to fant hverandre etter en fest i onsdagens episode, men i virkeligheten skjedde det rett etter at de havnet på samme rom dagen før.

Dette syns Malin er veldig overraskende. 

- Det var ikke sånn det skjedde i det hele tatt.

- Vi hadde jo sex den aller første natten vi sov sammen, så det var veldig rart at de fikk det til å virke som om det ikke skjedde da.

Saken fortsetter under bildet.

FORSINKET: To dager etter det egentlig skjedde, ble sengeaktiviteten endelig vist på tv.  Foto: TV 3
FORSINKET: To dager etter det egentlig skjedde, ble sengeaktiviteten endelig vist på tv. Foto: TV 3 Vis mer
BRUD: Malin Håvardsdotter Jensen sjekket inn som gifteklar brud. Foto: TV3
BRUD: Malin Håvardsdotter Jensen sjekket inn som gifteklar brud. Foto: TV3 Vis mer

- Jeg hadde egentlig planlagt å se den episoden med venninner og gru-gledet meg til å se meg selv ha sex på tv, men det ble jo ikke vist den kvelden i det hele tatt.

TV3: - Vanlig å endre på hendelsesforløpet

TV3 bekrefter til Seoghør.no at de har endret på hendelsesforløpet.

- På tirsdagen viste vi det ikke. I onsdagens episode ga vi kun et hint om hva som skjer. Når de snakker om festen dagen etterpå gir vi et lite tilbakeblikk. Det er ikke uvanlig at vi løser det på denne måten, sier pressekontakt Linda Glomlien.

- Hva sier dere til TV-seere som føler seg lurt?

- Det ikke uvanlig at vi ikke viser sexen i det hele tatt eller at vi viser den i et tilbakeblikk. Det er ikke nødvendigvis så viktig å vise det.

- Viktig å ta seg en økt

Carl Aksel Jansen bekrefter også at den hete stunden skjedde aller første kvelden de to sov sammen.

Han sier med et smil at han ikke angrer på det som skjedde.

- At ting blir vist senere har ikke jeg noe med, det er et spill som ikke jeg har kontroll over! Deilig å være litt intim for det er jo sånn jeg er, sier han til Seoghør.no.

GLADGUTT: Carl Aksel Jansen storkoste seg på hotellet i Mexico, men trives også godt hjemme i Oslo. Foto: Ida Nikolaisen
GLADGUTT: Carl Aksel Jansen storkoste seg på hotellet i Mexico, men trives også godt hjemme i Oslo. Foto: Ida Nikolaisen Vis mer

De to er ikke de eneste som hoppet til køys den første natten de sov sammen. Også Mikela Beckovic og Øystein Myhren Storaa gjorde det samme da de ble partnere.

Da Seoghør.no møtte paret på premierefest i Oslo, var de ikke redd for at gjensynet med den intime seansen ville bli en flau opplevelse.

- Jaja, vi måtte jo innvie hotellet, sa Øystein med et smil.

RØK UT: Mikela Beckovic måtte takke for seg i tirsdagens episode. Foto: TV 3
RØK UT: Mikela Beckovic måtte takke for seg i tirsdagens episode. Foto: TV 3 Vis mer

- Jeg angrer ikke på at vi hoppet til køys første natten. Det er bra at vi fikk sette standaren for årets deltakere, sa Mikela.

Manipulerer parseremoniene

Dette er ikke første gang Seoghør.no har avslørt at virkeligheten er annerledes enn det kan virke i «Paradise Hotel».

I 2013 ble det klart at den viktige parseremonien, hvor det bestemmes hvem som ryker ut, ikke er så tilfeldig som den fremstår på skjermen.

To-tre timer før parseremonien skal spilles inn, må deltagerne skrive ned sitt første- og andrevalg blant det motsatte kjønn på en lapp, som gis til produksjonen. Dette kan deltagerne ikke endre på.

Flere tidligere deltagere bekreftet da praksisen overfor Seoghør.no.

ÅRETS DELTAKERE: Det er ingen tvil om at årets sesong av realityprogrammet er svært dramatisk.  Foto: Ida Nikolaisen
ÅRETS DELTAKERE: Det er ingen tvil om at årets sesong av realityprogrammet er svært dramatisk. Foto: Ida Nikolaisen Vis mer

Dersom jenta som er førstevalget til en mannlig deltager har en annen gutt bak seg, må han gå til sitt andrevalg.

- Man får ikke velge fritt under parseremoniene. Den eneste muligheten en gutt har til å stå bak sitt førstevalg dersom hun har en gutt bak seg, er hvis det også står en bak andrevalget, sa en tidligere Paradise-deltager til Seoghør.no.

Deltageren uttalte seg anonymt, fordi alle som er med i «Paradise Hotel» må undertegne kontrakter som begrenser hva de kan si om produksjonen.

Etter å ha fylt ut sine lapper må deltagerne vente inne på rommene sine, mens produksjonsselskapet gjør klar seremoniplassen, og bestemmer i hvilken rekkefølge deltagerne skal gå.

En annen deltager, som var med den populære realityserien i 2012, hevdet at produksjonen bruker rekkefølgen deltagerne velger sin partner i, til å påvirke hvem som får bli på hotellet.

- Det er tydelig at de ønsker å beholde de som lager god TV.I fjor forsøkte noen av oss guttene i fem uker å bli kvitt en mannlig deltager, men produksjonen sørget for å arrangere parseremoniene slik  at det ble vanskelig å få ham ut, sa den mannlige deltageren til Seoghør.no.

Line Vee Hanum i TV3 ville da ikke kommentere Seoghør.nos opplysninger:

- På generelt grunnlag kommenterer vi ikke produksjonstekniske aspekter ved en tv-produksjon, ei heller Paradise Hotel, sa hun til Seoghør.no.

LES OGSÅ: Her er det nye hotellet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer