TV3 lager ny Svinesund-reality

- Det er mer moro i vente fra grensetraktene.

JA TIL MER GRENSEHANDEL: TV3 bekrefter overfor Seher.no at de er i gang med innspillingen av en ny sesong av realityserien «Svinesund - handel i grenseland». Foto: TV3
JA TIL MER GRENSEHANDEL: TV3 bekrefter overfor Seher.no at de er i gang med innspillingen av en ny sesong av realityserien «Svinesund - handel i grenseland». Foto: TV3 Vis mer
SEHER.NO: Nordmenn på harry-tur til svenske kjøpesentre er god underholdning at TV3 har bestemt seg for å lage en ny sesong av realityserien "Svinesund - handel i grenseland".

Den første sesongen av TV-serien oppnådde et gjennomsnittlig seertall på 214 000 seere, da den i vår ble sendt på kanalen.

Etter det Seher.no kjenner til, skal flere av de handleglade nordmennene fra første sesong være med i de nye episodene, i tillegg til flere nye profiler.

- Det stemmer at vi er i gang med opptakene for en sesong to av Svinesund - handel i grenseland. Med andre ord mer moro i vente fra grensetraktene på TV3. Men foreløpig er det for tidlig å si når det kommer på skjermen, sier Øyvind Skovli i TV3 til Seher.no.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: «Svinesund»-Bjørge ble påkjørt i 90 km/t