«Paradise Hotel»:

TV3 kjører dobbel «Paradise Hotel»

Realitykonkurransen utvides.

TV-KLARE: Rød Løper møtte to av deltakerne som er klare for «Paradise Hotel» i 2020. De avslører hvordan de skal sjokkere. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

På nyåret returnerer «Paradise Hotel» til tv-skjermen, men ikke med bare én sesong. Pressekontakt i TV3, Thomas Horni, bekrefter nemlig overfor Se og Hør at det blir hele to sesonger av realitykonkurransen.

Den første vil bli vist til våren, mens sesong to kommer på høsten.

- Det er et av våre mest populære programmer, og vi ønsker å gi fansen enda mer av det de ønsker. derfor blir det to sesonger av paradise hotel i 2020, sier Horni.

Triana Iglesias (37) vil være programleder for begge sesongene, slik hun har vært alle tidligere år - gjennom totalt elleve sesonger.

Avslører deltakere

Men at TV3 kjører dobbel dose reality på nyåret er ikke det eneste de kunne avsløre på vårlanseringen torsdag kveld. Da slapp de nemlig også de aller første deltakerne til den første runden med «Paradise Hotel».

Se intervju med de to deltakerne i videoen øverst i saken.

Karl Fredrik Førli (20) fra Larvik er en av dem, og han forteller til Se og Hør at han har planer om å være seg selv og si alt han mener når det er hans tur til å sjekke inn på realityhotellet.

TV-KLAR: Karl Fredrik Førli gleder seg til å sjekke inn på hotellet. Foto: Rød Løper
TV-KLAR: Karl Fredrik Førli gleder seg til å sjekke inn på hotellet. Foto: Rød Løper Vis mer

- Jeg skal gjøre min greie, for det har alltid funka for meg, sier han, og understreker at han ikke har planer om å ha sex på tv under innspilling.

Yasmine San Miguel Moussaoui (21) er den andre deltakeren, og hun har meldt seg på fordi hun er lei av fordommene rundt realitydeltakere.

- Så lenge du går inn med dine verdier, kan du gjøre en god profil, sier hun, og legger til at hun vil være en spiller inne på hotellet - da hun ikke vil kaste bort muligheten til å vinne 500 000 norske kroner.

SPILLER: Yasmine San Miguel Moussaoui legger ikke skjul på at hun har lyst til å vinne. Foto: Rød Løper
SPILLER: Yasmine San Miguel Moussaoui legger ikke skjul på at hun har lyst til å vinne. Foto: Rød Løper Vis mer

Popoulært program

«Paradise Hotel» har gått på tv-skjermen helt siden 2009, da Petter Pilgaard (39) stakk av med seieren.

Siden har realityserien sørget for en rekke minneverdige tv-øyeblikk, som da Iselin Michelsen i 2012 fortalte en hummer-historie - som attpåtil vant en Gullrute for «årets tv-øyeblikk».

Flere av deltakerne har også opp gjennom åra blitt kjente navn etter seriens slutt, som ovennevnte Petter Pilgaard, Vida Lill Berge (28), Stian «Staysman» Thorbjørnsen (37), Kristin Gjelsvik (33) og Dennis Poppe (28). Sistnevnte duo fant hverandre i programmet, og ble tidligere i år foreldre til sitt første barn, lille Falk.

Toppbloggerne Isabel Raad (25) og Martine Lunde (23) var også å se i realityserien før de ble mer etablerte navn i det norske kjendisuniverset.

SLUTT: «Paradise Hotel»-profilene Mario Riera og Sofie Karlstad har gått hver til sitt. Nå forteller Mario hvorfor det ble slutt. Video: Rød Løper/Viafree Vis mer

LES OGSÅ: Disse er klare for «Camp kulinaris»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer