TV3 frikjent i retten

- Vi har hele tiden følt oss trygge på seier i denne saken, sier Åse Bendiksen i TV3.

GIKK TIL SAK: Tromsø-entreprenør Knutsens Byggservice gikk til sak mot TV3 etter denne episoden av «Bygg & Bedrag». Programmet viste familien Skredlunds dårlige erfaringer med firmaet. Foto: TV3
GIKK TIL SAK: Tromsø-entreprenør Knutsens Byggservice gikk til sak mot TV3 etter denne episoden av «Bygg & Bedrag». Programmet viste familien Skredlunds dårlige erfaringer med firmaet. Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tromsø-entreprenør Knutsens Byggservice gikk til sak mot TV3, Nordisk Film, programleder Janne Seime Siler og regissør Lasse Ramstad, etter at kanalen 20. oktober 2010 sendte en episode av «Bygg & Bedrag», som viste familien Skredlunds dårlige erfaringer med firmaet.

Nå er TV3, Nordisk Film, Janne Seime Siler og Lasse Ramstad frikjent i retten.

- Vi har hele tiden følt oss trygge på seier i denne saken, og vi er naturligvis fornøyd med at Leif Erik Knutsen ikke vant frem med søksmålet, sier programdirektør Åse Bendiksen i TV3 i en pressemelding.

Leif Erik Knutsen gikk til søksmål mot partene med krav om erstatning for tapt inntekt, fremtidig tap av inntekt og krav om oppreisning. Totalt var beløpskravet i størrelsesorden 9 til 11 millioner.

Isteden er Knutsens Byggservice dømt til å betale saksomkostninger på 805.616 kroner.

Saken ble behandlet i Nord-Troms tingrett over fem dager i uke 21.

Måneden etter at programmet med familien Skredlund hadde blitt sendt på TV3, meldte Se og Hør at programleder Seime Siler og snekker Morten Hofstad hadde blitt et par. I april i år bekreftet imidlertid programlederen at forholdet var over.

- Jeg kan bekrefte at jeg avsluttet forholdet, sa hun til Se og Hør.

Seime Siler har tidligere vært gift med NRK-kjendisen Espen Graff.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Her er den nye homsepatruljen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer