«Paradise Hotel» 2018:

TV3 fjernet «Paradise»-sex

- Klipper aldri bort på bestilling.

NOEN SLIPPER UNNA: Selv om flere av årets «Paradise»-deltakerne hopper til køys på hotellet, er det ikke alt som kommer på tv. Her med Julie Grindbakken og Kristian Jarland. Video: TV3Vis mer Vis mer Vis mer Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): «Paradise Hotel»-deltakere som hopper til køys på tv er langt fra et ukjent fenomen. Heller typisk for programmet, tør vi påstå.

Deltakerne i den tiende sesongen, som går på tv i disse dager, gjør ingen unntak.

Men i motsetning til tidligere sexscener Se og Hør har omtalt fra årets sesong, har intime stunder mellom oslojenta Newa Reza (21) og nordlendingen Erik Anders Sæter (21) gått tv-seerne hus forbi.

Det aller meste er nemlig tatt ut av programmet.

FORELSKET: I denne utgaven av «Pærra-preik» innrømmer Newa Reza at hun fikk følelser for partner Erik Sæter. Video: Marie Røssland / Programleder: Kine Falch Se hele programmet her: https://www.youtube.com/watch?v=5pAQfk99srA Vis mer

Trøbbel i paradis

Reza og Sæter delte hotellrom gjennom sine første innspillingsuker i Mexico, og lenge virket det som - i alle på måten programmet var klippet på - at romantikken blomstret mellom de to.

Da førstnevnte gjestet Se og Hørs «Pærra-preik» for en drøy måned siden, erkjente 21-åringen at hun hadde fått følelser for Sæter underveis. Idyllen brast imidlertid i tv-ruta kort tid seinere.

Og da Sæter selv var gjest i «Pærra-preik» forrige uke, var det liten tvil om at forholdet mellom ham og Reza hadde kjølnet fullstendig - både på tv og i nåtid.

Innen den tid hadde oslojenta anklaget Sæter for å ha spilt på følelsene hennes, og gitt uttrykk for at hun følte seg såret av sin tidligere «Paradise»-partner.

Sæter svarte på kritikken i videoklippet under:

SÅRET: Newa Reza er såret over hvordan «Paradise»partner Erik Sæter har behandlet henne. Newa fikk følelser Erik tidlig i oppholdet, og dette føler hun at han har utnyttet. Bodø-gutten gjestet denne utgaven av «Pærra-preik», hvor han måtte svare på kritikken. Video: Marie Røssland / Programleder: Kine Falch Se hele programmet her: https://youtu.be/rJNtsG3Y0wc Vis mer

- Kom ikke fram på tv

I etterkant har Reza og Sæter fortsatt feiden, som har tatt flere nye vendinger, i diverse nettfora. I et gjesteinnlegg på bloggen til den tidligere «Paradise»-deltakeren Isabelle Eriksen, skriver Reza blant annet om en sexscene som angivelig er klippet ut av «Paradise Hotel»:

«Vi (hun og Erik, journ.anm) hadde faktisk sex inne på hotellet, noe som ikke kom fram på tv! Dette er noe jeg står for, og jeg har aldri bedt produksjonen om å fjerne det, men jeg tror produksjonen har fjernet det for å fremstille meg på denne måten og få litt drama og en «crazy girl» på tv», skriver Reza.

Blogginnlegget dukket opp i kjølvannet av et innlegg på Sæters Instagram-konto, seinere slettet, der nordlendingen har en meldingsutveksling med Reza. I samtalen hevder Reza at hun har fått TV3 til å fjerne intime øyeblikk med Sæter fra «Paradise Hotel», angivelig som følge av familiære årsaker.

Saken fortsetter under.

HAR SEX: På tross av at Erik Sæter i januar sa at han ikke skulle ha sex på tv, motbeviste «Paradise»-deltakeren dette denne uka. Han og partner Ingrid Aguliuz ble tvunget til å se på noen sekunder av seansen da de gjestet «Pærra-preik» denne uka. Video: Marie Røssland / Programleder: Kine FalchVis mer Vis mer

Pressekontakt for «Paradise Hotel» i TV3, Andreas Framnes, kjenner seg riktignok ikke igjen i Rezas påstand.

- Vi klipper aldri bort programinnhold på bestilling, og vi redigerer ikke programmet på bakgrunn av enkeltdeltakernes ønsker, forteller han til Se og Hør.

Fjernet scener

- Stemmer det at dere har klippet ut sex fra årets sesong?

- Når 24 timer skal klippes ned til 43 minutter, er det mye som må bort - også sex. Det har skjedd ved tidligere sesonger - også denne. Når det er sagt, viser vi ikke sex for sexens skyld, sier Framnes.

Pressekontakten forklarer at scener klippes vekk på bakgrunn av hvordan episodene er bygget opp.

- Hva som skjer på hotellet og er relevant for fortellingen - og som påvirker forhold deltakerne i mellom, må man regne med at blir tatt med. Hovedregelen er at dersom det ikke har noe å si for historien, klippes det ut.

Saken fortsetter under.

MOR SÅ PÅ: Kristian Jarland (22) har hoppet til køys med flere damer denne sesongen av «Paradise Hotel». I ukas «Pærra-preik» fortalte Bergens-gutten at han tvang moren sin til å se på en av seansene på TV. Vis mer Vis mer

Overfor Se og Hør erkjenner Newa Reza at hun ikke har bedt produksjonen om å fjerne de aktuelle sexscenene.

- Nei, jeg løy til Erik fordi jeg er irritert på ham. Det var ikke meningen at dette skulle bli en stor greie, forteller hun.

Blandede følelser

- Er du likevel glad for at visse sexscener er klippet ut?

- Både og. Det er selvfølgelig fint å slippe å ha det der ute, men samtidig er det synd med tanke på at det ser litt rart ut på tv. Det virker som jeg har vært veldig desperat etter Erik, når vi egentlig gjorde ting og var to om dette, sier hun.

Se og Hør har vært i kontakt med Erik Sæter, som foruten å bekrefte at han var intim med Reza under innspillingen av «Paradise Hotel», ikke ønsker å kommentere saken.

Årets «Paradise»-sesong er kommet halvveis i tv-ruta, og ennå er det seks uker til tv-seerne får vite hvem som stikker av med pengepremien.

Og da nok en deltaker måtte forlate skandalehotellet forrige torsdag, gikk det fullstendig i svart for en annen. «Paradise Hotel»-avskjeder forløper jo, som kjent, sjelden uten dramatikk.

Vil du holde deg oppdatert på «Paradise»? Meld deg inn i gruppa her.

LES OGSÅ: «Paradise»-profilen røper sannheten bak disse bildene

PÆRRA-PREIK: Leo Faa og Kristian Jarland gjester begge denne ukas «Pærra-preik». De forteller om en tårevåt parseremoni, klining på TV, og tilbakemeldinger fra seerne. Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer