TÅREFULL BESKJED: Mats' romkamerat Lene Sortevik brøt ut i gråt da hun onsdag fikk sjokkbeskjeden om at hennes gode venn måtte forlate hotellet. Her trøstes hun av Nanna Dahlen. Foto: TV3
TÅREFULL BESKJED: Mats' romkamerat Lene Sortevik brøt ut i gråt da hun onsdag fikk sjokkbeskjeden om at hennes gode venn måtte forlate hotellet. Her trøstes hun av Nanna Dahlen. Foto: TV3Vis mer

TV3 avviser manipulering

- De hintet om at jeg burde velge Lene, sier "Paradise"-Alexander.

SEHER.NO: Onsdag måtte Mats André Pedersen overraskende forlate "Paradise Hotel" - til sjokk og tårer fra flere av de rystede deltakerne.

Mats ble offeret da nykommer Alexander Aasen (20) fikk velge fritt hvem av jentene han ville dele rom med. Valget falt på Lene Sortevik (24), og dermed måtte hennes romkamerat Mats reise hjem med en gang.

I onsdagens episode hevdet Alexander at han valgte Lene på grunn av at de to fikk blikk-kontakt, men i virkeligheten var det ikke hele grunnen...

- Jeg visste jo ikke noe om jentene før jeg gikk inn i huset, men flere i produksjonen hintet om at Lene ville være et bra valg for meg, sier han til Seher.no.

Lene har lenge vært del av en sterk allianse med Iris Giladi, Nanna Dahlen, Petter Pilgaard og Mats i Paradise Hotel.

Avviser manipulasjon
Men informasjonskonsulent i TV3 Øyvind Skovli avviser at produksjonen styrte Alexanders valg for å skape mer drama.

- Deltakere som blir sendt inn i spillet underveis har den ulempen at de hverken kjenner spillet eller de andre deltakerne. Derfor får de en kjapp innføring i hvem og hva før de kommer inn. Det gjelder også Alexander, som sjekker inn i kveld. Men han ble på ingen måte diktert i valget av partner der inne, det var et valg han foretok selv, sier han til Seher.no.

- Følte meg som syndebukk
Alexander legger ikke skjul på at det var tøft å få et "syndebukk"-stempel etter å ha sendt hjem populære Mats.

- Jeg følte meg som den stygge ulven i flere dager etterpå. Det var jævlig kjipt. Men jeg visste jo ikke at han og Lene var så knyttet til hverandre, sier Aasen, som meldte seg på realityserien etter et veddemål med en kamerat.

Til tross for at han er helt fersk på hotellet tok det ikke lang tid før han ble sugd inn i konspirasjonsteoriene blant deltakerne.

- Det var bare spill og taktikk hele tiden. Og guttene bestemte seg for å skjenke meg for å jekke meg ned. Jeg gikk på en smell der, vanligvis foretrekker jeg å unngå å drikke så mye at jeg mister kontrollen, ler han.

Det har ikke lykkes Seher.no å få kontakt med Mats André Pedersen.

Har du et tips om "Paradise Hotel"-stjernene? Tips oss her eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Dette skulle aldri vært visst