IKKE VIST PÅ TV: Christer Reiersøl ble først utpekt som finalist i «Paradise Hotel», helt til produksjonen innså sin egen tabbe. Det ble ikke vist på TV. Scenen måtte tas én gang til, og da var det Mats Slyngstad som kom til finalen. Foto: TV3
IKKE VIST PÅ TV: Christer Reiersøl ble først utpekt som finalist i «Paradise Hotel», helt til produksjonen innså sin egen tabbe. Det ble ikke vist på TV. Scenen måtte tas én gang til, og da var det Mats Slyngstad som kom til finalen. Foto: TV3Vis mer

TV3 avslørte feil «Paradise»-finalist

Christer Reiersøl ble knust da kanalen innså TV-tabben. Nå ber TV3 om unnskyldning.

SEOGHØR.NO: I onsdagens episode av TV3-realityen «Paradise Hotel» fikk seerne se at Mats Slyngstad (21) tok seg til finalen på bekostning av Christer Reiersøl (21).

Det seerne imidlertid ikke fikk med seg, var at det måtte to tagninger til før Slyngstad ble kåret til finalist. På første forsøk tok nemlig Ann Marielle Lipinska (24) opp et bilde av Christer - som med det trodde han var klar for finale. Tabben ble ikke sendt på TV.

- Begynte å juble

FEIL BILDE: Her er forsøk nummer to på tagningen, der Ann Marielle Lipinska holder opp det riktige bildet - av Mats Slyngstad. På første forsøk løftet hun opp bildet av Christer, som med det trodde han var i finalen. Helt til produksjonen brøt inn. Foto: TV3
FEIL BILDE: Her er forsøk nummer to på tagningen, der Ann Marielle Lipinska holder opp det riktige bildet - av Mats Slyngstad. På første forsøk løftet hun opp bildet av Christer, som med det trodde han var i finalen. Helt til produksjonen brøt inn. Foto: TV3 Vis mer

- Under seremonien skjedde det noe galt. Da Ann Marielle skulle ta opp bildet, tok hun først opp bildet av meg. Så jeg trodde jeg var i finalen, og begynte å juble. Da grep produksjonen inn og sa at det lå feil bilde i kisten, forteller Christer til Seoghør.no.

Reaksjonen fra Christer og Mats som ble vist i onsdagens program var ikke den ekte reaksjonen da Mats tok seg til finalen. Tvert imot, det var reaksjonen da produksjonen innrømmet sin egen tabbe.

- Det var derfor det var så rar stemning, det var helt «fucka». Mats hadde jo allerede gratulert meg med finaleplassen da jeg fikk vite at det måtte gjøres om igjen med Mats sitt bilde. Og det er den reaksjonen av oss som de viser på TV: Da produksjonen sa at det lå feil bilde i kisten.

Christer ble naturlig nok svært skuffet da han ikke fikk finaleplass likevel, men også skuffet fordi det verken kom noen forklaring eller unnskyldning fra produksjonen sin side.

- Jeg skjønner ikke hvorfor det skjedde, og vi fikk heller ingen forklaring. Det var heller ingen fra produksjonen som ba om unnskyldning. Jeg ble sykt sint, og klarte ikke å si et ord. Jeg ga en klem til de som var finaleklare og gikk, sier Christer til Seoghør.no.

TV3 beklager

FÅR UNNSKYLDNING: TV3 ber nå om unnskyldning til Christer. Foto: Thomas Horni / Seoghør.no
FÅR UNNSKYLDNING: TV3 ber nå om unnskyldning til Christer. Foto: Thomas Horni / Seoghør.no Vis mer
KLARE FOR FINALE: I torsdagens finale står Aurora Gude og Nicolai Bennis mot Lene Angelica Nilsen og Mats Slyngstad. Foto: TV3
KLARE FOR FINALE: I torsdagens finale står Aurora Gude og Nicolai Bennis mot Lene Angelica Nilsen og Mats Slyngstad. Foto: TV3 Vis mer

Pressekontakt i TV3, Linda Glomlien, beklager det hele overfor Christer, og forklarer glippen på følgende måte:

- Det var aldri noen tvil om at Aurora og Ann Marielle valgte Mats som finalist. Beklageligvis ble det gjort en glipp fra produksjonens side, feil bilde ble lagt i kisten og derfor måtte dette opptaket gjøres på nytt med rett bilde i kisten. Hvis Christer føler at han ikke har fått en beklagelse for det, så får han det i hvert fall nå. Beklager, Christer! sier Glomlien til Seoghør.no.

Christer mener Ann Marielle og Aurora Gude (21) valgte å sende Mats til finalen utelukkende av taktiske grunner.

- Å ryke der var jævlig «fucka». Det var jo meningen at jeg skulle få den finaleplassen. Aurora og Ann Marielle hatet jo Mats, så jeg syntes det var helt dritt at de ikke ga finaleplassen til meg.

Dermed står Mats og Lene Angelica Nilsen (20) mot Aurora og Nicolai Bennis (22) i torsdagens finale av «Paradise Hotel».

- Lene Angelica og meg mot Nico og Aurora i en finale, ville blitt en drømmefinale, sier Christer til Seoghør.no.

I lihet med Christer måtte Ann Marielle forlate «Paradise Hotel» onsdag.

Finalen av årets sesong av «Paradise Hotel» sendes torsdag klokken 21.30 på TV3.

LES OGSÅ: Ble funnet bevisstløs under vann