FOR STERKT FOR TV: Stemningen mellom de «Paradise Hotel»-romkameratene Silje Winther og Stian Andrå var langt mer dramatisk enn TV3s sendinger har gitt inntrykk av. Men den heftige krangelen ble aldri vist på TV... Foto: TV3
FOR STERKT FOR TV: Stemningen mellom de «Paradise Hotel»-romkameratene Silje Winther og Stian Andrå var langt mer dramatisk enn TV3s sendinger har gitt inntrykk av. Men den heftige krangelen ble aldri vist på TV... Foto: TV3 Vis mer

TV3 avbrøt opptakene etter Paradise-krangel

- Jeg følte meg tvunget til å sove i genser og joggebukse, sier deltakeren om bråket som ikke ble vist på TV...

Publisert
SEHER.NO: Glamourmodellen Silje Winther (24) la ikke skjul på sin begeistring for «Paradise Hotel»-kollegaen Stian Andrå (23), da de to første gang havnet på samme rom i TV3s skandaleombruste realityserie.

Første kvelden ble paret filmet i hete scener sammen på soverommet, men Seher.no kan avsløre at ikke alt var like harmonisk som det så ut...

Ble ikke vist på TV
Både Silje og Stian sier til Seher.no at de allerede to dager etter, barket sammen i en heftig krangel, som ikke ble vist på TV.

Silje hevder hun ble grundig lei av at Stian hele tiden skulle fokusere på sex når de var i samme rom.

- Han gikk og snakket om hvor tøft for ham det var å se meg naken, når han hadde gått så lenge uten sex. Jeg hadde gjort det klart for ham at jeg ikke ha sex inne på «Paradise Hotel», og oppfattet ham som slibrig når han ble satt ut hver gang jeg skiftet foran ham eller skulle dusje.

- Til slutt ble det sånn at vi ble enige om å holde avstand når en av oss skulle dusje, og jeg begynte å sove i joggebukse og genser. Tirsdagen etter at vi hadde blitt et Paradise-par førte det til en heftig krangel, som ble så intens at vi smalt med dørene, sier hun.

Nektet å sove ved siden av Stian
Etter krangelen, som var klippet vekk da episoden ble sendt, nektet Silje å sove ved siden av partneren sin. Kort tid etter møtte ansatte fra produksjonsselskapet Mastiff henne ved bassengkanten for å sjekke hvordan hun hadde det.

- Jeg sa jeg opplevde det som ubehagelig at jeg ikke kunne skifte foran romkameraten min, fordi han er så sex-fiksert. Krangelen ble sikkert forsterket at ingen av oss var edru, men jeg syntes det likevel var ekkelt, sier hun til Seher.no.

Kjenner seg ikke igjen
Stian bekrefter at de to kranglet lenge den aktuelle kvelden, men hevder han ikke kjenner seg igjen i Siljes versjon.

- Jeg reagerer på at hun betegner meg som «slibrig», bare fordi jeg snakker åpent om sex, når hun selv gjerne snakker i detalj om intime deler av kroppen sin. Jeg tror hun har misforstått mye av situasjonen.

- Jeg fikk spørsmål av Heidi om jeg kunne tenke meg å ha sex på hotellet og svarte at «det kunne skje hvis den rette muligheten var der». Det oppfattet Silje som om gjaldt henne spesielt.

Ble enige om å holde avstand

Stian hevder han ikke skjønner hvorfor romkameraten følte seg redd for å gå naken i hans nærvær.

- Etter krangelen ble vi enige om å holde avstand. Hun ville ikke ha sex og jeg respekterte det. Jeg synes det er rart at jeg blir fremstilt som så sex-fiksert, men det får stå for hennes regning. Sannheten er annerledes, sier han til Seher.no.

- Hvorfor tror du at du blir oppfattet som sex-fiksert?


- Folk må huske at TV-episodene er klippet kraftig til. Hvorfor Silje reagerte som hun gjorde, vet jeg ærlig talt ikke. Jeg kjenner meg ikke igjen i det bildet hun tegner av meg.

- Ikke dramatikk i dette
Øyvind Skovli i TV3 bekrefter at kanalen ikke viste hele krangelen mellom Stian og Silje, men avviser at dette skjedde for å skåne de involverte.

Under innspillingen av «Paradise Hotel» må vi hele tiden gjøre valg for å kutte ned 24 timers opptak til en times sending, sier han til Seher.no.

Skovli hevder det heller ikke er noe dramatikk i at TV-kanalen avbrøt innspillingen for å sjekke Siljes sinnstilstand etter krangelen med Stian.

- Siden vi filmer døgnet rundt, tar vi ofte kontakt med deltakerne i små pauser i innspillingen. Det er ikke noe unaturlig i dette.

41Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Stian skrev at han elsket meg

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer