TV2-Sturla får eskorte

Når åtte millioner kroner skal deles ut, er det greit med ekstra sikkerhet.

FÅR HJELP: Store pengesummer står på spill når "Deal or no deal" har premiere lørdag. Foto: Morten Krogh, Se og Hør
FÅR HJELP: Store pengesummer står på spill når "Deal or no deal" har premiere lørdag. Foto: Morten Krogh, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Lørdag 30. september har det nye gameshowet "Deal or no deal" premiere på TV 2. Deltagerne kan vinne opptil tre millioner kroner, eller så lite som 50 øre, og når totalt åtte millioner kroner skal fordeles på 26 kofferter, får TV 2 hjelp av politiet til å holde innholdet i koffertene hemmelig for deltakerne, programlederen og produksjonsstaben.


- Vi vet ikke engang selv i hvilken av koffertene vi legger beløpene, for vi sørger for ikke å se nummeret på utsiden av koffertlokket, sier politifolkene Thomas Kveen og Ellen Agerup til VG.


SE HER: Den ultimate serieguiden!


Kveen og Agerup åpner i skjul hver eneste koffert og sørger for at alle summene er på plass. Likevel tror programleder Sturla Berg-Johansen ikke at det er hans brokete fortid som er årsaken til den skjerpete sikkerheten.


- Men det ligger jo ikke ekte penger i koffertene. Og selv om det var jeg personlig som fordelte beløpene, ville det ikke nytte å jukse, alle koffertene skal jo åpnes, sier programlederen til avisen.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer