- TV2 mente at jeg var for tynn

Kjendisblogger Caroline Berg Eriksen ble vraket som gjest i «Sommertid».

VRAKET FOR VEKTEN: Blogger Caroline Berg Eriksen hevder hun ble vraket som gjest i «Sommertid» fordi hun er for tynn.  Foto: FAME FLYNET
VRAKET FOR VEKTEN: Blogger Caroline Berg Eriksen hevder hun ble vraket som gjest i «Sommertid» fordi hun er for tynn. Foto: FAME FLYNET Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Forfatter og blogger Caroline Berg Eriksen (25) skulle være med i TV2-programmet «Sommertid», men ble senere vraket fra gjestelisten.

Ifølge Eriksen, også kjent under bloggnavnet «Fotballfrue» ble hun droppet fra programmet fordi kanalen mente hun var for tynn. Nå raser hun mot TV2 på sin blogg. 


«For tynn til å lage mat på TV, og for tynn til å være i en slik setting. Vedkommende trakk til og med inn vekten min som en del av konklusjonen, noe ingen vet noe som helst om. Kan noen i det hele tatt forestille seg hvor frustrerende dette er for meg? Hvor sårende det er? Jeg føler meg direkte mobbet», skriver hun. 


Kommunikasjonsdirektør i TV2 Aleksander Valestrand bekrefter til VG at Eriksen ble droppet fra programmet, men vil ikke si hvorfor. 

- I et gjesteprogram så booker vi av og på gjester, som er ganske vanlig for slike programmer, og det vet sikkert denne gjesten også. Når det gjelder redaksjonelle avgjørelser og hva som skjer eller har blitt sagt internt, så kommenterer vi ikke det, sier han til VG. 

25-åringen har ofte fått kritikk for vekten, men hevder hun har normal BMI. 
  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ville aldri oppfordret noen til slanking  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer