TV2-kjendisen ble pappa

Carsten Skjelbreid kunne endelig ønske sin førstefødte velkommen.

BLE PAPPA: TV2-profil Carsten Skjelbreid ønsket sin førstefødte, en liten jente, velkommen til verden natt til søndag 11. desember. Her er 39-åringen avbildet på en TV2-fest i Nydalen i npvember.  Foto: Stella Pictures
BLE PAPPA: TV2-profil Carsten Skjelbreid ønsket sin førstefødte, en liten jente, velkommen til verden natt til søndag 11. desember. Her er 39-åringen avbildet på en TV2-fest i Nydalen i npvember. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Journalist og TV2-programleder Carsten Skjelbreid (39), som i høst er aktuell med programmet «Ønskedrømmen», fikk natt til søndag et eget stort ønske oppfylt.

Da kunne han og kona Tonje Kristin Wøllo (36) nemlig ta imot sin førstefødte. Det bekrefter TV2-profilen overfor «God kveld Norge».
 
Ekteparet giftet seg i august, og på bryllupsdagen avslørte de vordende foreldrene at det var  «en prinsesse» de ventet.

Og nå er altså den lille prinsessen kommet til verden, sent på kvelden den 10. desember, og den nybakte faren kunne neppe vært stoltere.

- Hun ble født på samme dag som fredsprisen ble delt ut, og på samme dato som Charlie Adam ble født, så dette lover godt, sier han fornøyd til «God kveld Norge».

Skjelbreid er nemlig en ihuga Liverpool-supporter, og «Charlie» Adam er en skotsk fotballspiller som spiller for nettopp Liverpool FC.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Det hender at barna kaller meg «onkel» 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer