TV-topper i bitter strid

Sportsjournalist-nestor Davy Wathne trekkes inn i den bitre konflikten mellom Frithjof Wilborn og TV 2.

ROT BLE BRÅK: Striden som begynte med at Frithjof Wilborn ble refset av TV 2-ledelsen for økonomisk rot, har eskalert ytterligere etter at programlederen fredag gikk ut å krevde en unnskyldning fra arbeidsgiveren. Foto: Se og Hør
ROT BLE BRÅK: Striden som begynte med at Frithjof Wilborn ble refset av TV 2-ledelsen for økonomisk rot, har eskalert ytterligere etter at programlederen fredag gikk ut å krevde en unnskyldning fra arbeidsgiveren. Foto: Se og Hør Vis mer
SEHER.NO: Krangelen mellom Frithjof Wilborn (45) og hans arbeidsgiver TV 2 har blusset opp igjen, etter at Skaperen-programlederen sist fredag gikk ut og krevde en unnskyldning fra tv-kanalen.

- Den trenger ikke å være offentlig. Det holder at jeg får den personlig, sa Wilborn til programleder Siv Stubsveen (38) på P4.

Frithjof Wilborn har havnet på kant med arbeidsgiveren etter å ha fått kritikk for økonomisk rot og andre forhold. Til høsten vil 45-åringen for første gang på flere år ikke lede programmer på TV2.

Den tidligere fotballspilleren anklager TV 2 for å ha tatt skittentøyvasken ut i det offentlige rom, og han rettet skytset direkte mot tidligere TV 2-sjef Kåre Valerokk, personaldirektør Marit Gunnestad og konserndirektør Rune Indrøy.

- I tillegg er det en fjerde person, som vet det selv! utbasunerte Wilborn i radiointervjuet.

Fjerdepersonen Frithjof Wilborn sikter til er, ifølge Se og Hør, TV 2-sportens sterke mann, Davy Wathne (57).

Ifølge bladet er de to tidligere kollegene fra TV 2 Sporten ikke lenger på talefot.

- Det er åpenbart en bitter personstrid mellom Frithjof og Davy – selv om de ikke har hatt noe offentlig oppgjør. Det handler mye mer om mistenkeliggjøring og prat i kulissene, forteller en sentralt plassert TV 2-kilde. 

Verken Wathne eller Wilborn vil kommentere saken overfor Se og Hør.

Les mye mer om den bitre personstriden i Se og Hør Weekend, som er i salg nå!