TV-stjerner mistet sitt 20. barn

- Vi hadde akkurat begynt å diskutere navn, sier Jim Bob Duggar.

STOR FAMILIE: Familien Duggar har blitt TV-stjerner i USA gjennom realityserien «19 Kids And Counting». Foto: All Over Press
STOR FAMILIE: Familien Duggar har blitt TV-stjerner i USA gjennom realityserien «19 Kids And Counting». Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Ekteparet Michelle og Jim Bob Duggar og deres 19 (!) barn har blitt TV-stjerner i USA gjennom realityserien «19 Kids And Counting».

I november kunne ekteparet jublende fortelle verden at de uventet skulle bli foreldre til barn nummer 20.

- Jeg trodde ikke Gud ville gi oss et barn til, men jeg er gravid, sa Michelle ifølge Radaronline.com, da nyheten ble kjent.

Men nå har glede blitt til sorg for hele familien, etter at Michelle mistet barnet før fødselen.

- Tidligere i dag, da vi var innom legen for en rutinekontroll, fikk Michelle og jeg den triste nyheten at vi har mistet babyen.

- Vi er takknemlige for at folk ber for oss, men vi ber om at dere respekterer privatlivet vårt for øyeblikket, sa Jim Bob torsdag til Radaronline.com.

Etter at de kom hjem fra legen, skal ekteparet ha fortalt sine 19 barn den triste nyheten.


- Vi hadde akkurat begynt å snakke om navn. Og de var spente på om de skulle gi navn til en gutt eller jente. Derfor ble dette en stor skuffelse, sier Jim Bob til People.

Ekteparets barn nummer 20, skulle etter planen komme til verden til våren.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Supermodell tok med babyen på jobb

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer