<strong>SKANDALE-TV:</strong> Medlemmene i «Jersey Shore» skal lørdag ha slåss under innspilling. Her blir det bråk mellom Ronnie og Mike ved en tidligere anledning.  Foto: All Over Press
SKANDALE-TV: Medlemmene i «Jersey Shore» skal lørdag ha slåss under innspilling. Her blir det bråk mellom Ronnie og Mike ved en tidligere anledning. Foto: All Over Press Vis mer

TV-stjerner i stort slagsmål

Realitystjernene i MTV-serien «Jersey Shore» lager bråk en uke inn i innspillingen.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: TV-serien «Jersey Shore», som er kjent for sine endeløse skandaler, er i gang med innspillingen av sesong seks. I forrige uke flyttet Mike, Jenny, Ronnie, Pauly D, Snooki, Deena, Vinny og Sammy inn i strandhuset i New Jersey og allerede skaper den viltre gjengen overskrifter.

Lørdag skal gjengen ha vært involvert i en slåsskamp på en lokal bar i området. To ukjente menn hevder at Ronnie og Jennys kjæreste Roger slo dem og nå ønsker de å saksøke stjernene.

Andre kilder sier til TMZ at det var de ukjente mennene som provoserte realitystjernene hele kvelden og at Ronnie og Roger handlet i selvforsvar da de slo tilbake.

Sannheten kommer nok ikke frem før TV-serien begynner på TV.

Gravide Snooki skal ikke ha vært med på det siste slagsmålet.
 


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Tilbake i skandalehuset etter rehab 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer