FESTGLAD: Lucy Gordon liker å ta seg en fest i ny og ne. Her er hun avbildet i London. Foto: Stella Pictures
FESTGLAD: Lucy Gordon liker å ta seg en fest i ny og ne. Her er hun avbildet i London. Foto: Stella PicturesVis mer

TV-stjerner i sex- og narkoskandale

- Man gjør dumme ting når man er ung, sier én av skuespillerne.

SEHER.NO: Den australske såpeoperaen "Home and away" er som oftest en ganske uskyldig TV-serie. Men sakene som for tiden blåses opp i australske medier, og som involverer flere av seriens skuespillere, er alt annet enn moralsk, skriver The Sun.

Unge Jodi Gordon (24), som spiller Martha McKenzie i serien, har nemlig nå fortalt australsk politi at det blant annet ble sniffet kokain da hun selv var hjemme hos et medlem av en motorsykkelbande.

Gordon ble fredag meldt savnet av sin kjæreste, etter at hun ikke kom hjem etter en bytur med sine venninner. Senere fant politiet henne hos et bandemedlem i Sydney fordi han hadde ringt til alarmsentralen og fortalt at de to var i ferd med å bli overfalt av en rivaliserende bande.

Ifølge The Sun gjemte Jodi seg på mannens soverom da politiet nådde frem. Det var dog ingen spor etter inntrengere, og bandemedlemmet måtte så erkjenne at han kanskje hadde hallusinert etter å ha tatt en sovepille...

Tilbake på stasjonen fortalte altså Gordon at det hadde blitt tatt kokain den dagen, men at hun angivelig selv ikke hadde rørt stoffet.

Saken erklæres nå for lukkes. Men det samme kan ikke sies om ungpikeidolet Lincoln Lewis, som har innrømmet å ha spilt inn en sexvideo med en tenåringsskuespiller i fjor, som han etterpå har vist fram.

- Man gjør dumme ting når man er ung. Men man lære av sine feil, og det er en del av det å bli voksen, lyder det fra TV-stjernen, som kanskje gjør sitt beste for å få det hele til å minne om en scene i serien...

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Nå har de giftet seg