TV-stjernens datter slo politimann i fylla

Krasjet inn i flere biler før hun gikk til angrep.

SKANDALEVENNER:  Tammy Knickerbocker (foran t.h.) har sammen med de andre jentene i  The Real Housewives of Orange County blitt kjent for sitt eksklusive luksus-liv. Her er hun på en privat yacht-fest. Foto: All Over Press
SKANDALEVENNER: Tammy Knickerbocker (foran t.h.) har sammen med de andre jentene i The Real Housewives of Orange County blitt kjent for sitt eksklusive luksus-liv. Her er hun på en privat yacht-fest. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tammy Knickerbocker (46) fra realityserien «Real Housewives of Orange County» er kjent for å havne i dramatiske situasjoner på TV-skjermen.

Men nå er det hennes datter Lindsey (23) som stjeler overskriftene, etter at hun ifølge det lokale politiet ble observert mens hun fyllekjørte og krasjet inn to parkerte biler 14. desember.

Da politiet senere samme kveld banket på døren til Lindseys hjem, skal hun ha slått den ene politimannen i magen, ifølge TMZ.com.

En blodprøve skal ha vist at Lindseys promille var fire ganger over den tillatte grensen for å kjøre bil i California.

Hun er nå siktet for fyllekjøring, angrep på en politimann, og å ha stukket av fra en ulykke.

Hverken Lindsey eller hennes berømte mor har foreløpig kommentert arrestasjonen.

LES OGSÅ: - Jeg vil skilles så fort som mulig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer