Donal Logue:

TV-stjernens bønn ble oppfylt etter at datteren forsvant

- Takk til alle for kjærlighet og støtte.

JUBLER AV GLEDE: Donal Logue er et kjent fjes for mange nordmenn etter sin suksess i TVNorge-serien «Familietrøbbel» (bildet). Nå gleder han seg over at hans egen datter er tilbake, etter at hun har vært savnet i to uker. Foto: TVNorge.
JUBLER AV GLEDE: Donal Logue er et kjent fjes for mange nordmenn etter sin suksess i TVNorge-serien «Familietrøbbel» (bildet). Nå gleder han seg over at hans egen datter er tilbake, etter at hun har vært savnet i to uker. Foto: TVNorge. Vis mer
Publisert

Forrige uke tok den kanadiske tv- og filmstjerna Donal Logue til Twitter. Skuespillerens 16 år gamle datter Jade hadde forsvunnet, og han ba desperat etter informasjon som kunne lede til at hun ble funnet igjen.

Skuespilleren er kjent fra blant annet TVNorge-serien «Familietrøbbel», og seriene «Sons of Anarchy» og «Gotham».

Han mobiliserte også andre skuespillere på sosiale medier til å etterlyse den bortkomne tenåringen.

Jade er transkjønnet, og mottok hets for kjønnsidentiteten sin på nettet. Familien fryktet derfor det verste da hun forsvant. Flere etterlysninger ble sendt ut til både politiet og på sosiale medier, uten at sporet etter 16-åringen ble noe varmere.

Hun forsvant mandag den 26. juni etter å ha vært med noen venner i Brooklyn.

Takker for støtten

Nå har imidlertid alt løst seg. Skuespilleren kan avsløre at datteren er trygt hjemme igjen. Det takker han diverse instanser i leteprosessen for.

Flere medier, deriblant Huffington Post og People, har omtalt kjendisdatterens tilbakekomst. Etter å ha lett i over to uker, og ha fått med seg store stjerner som blant andre Danny Trejo med på leteaksjonen, er Jade tilbake hos faren.

«Takk til alle for kjærlighet og støtte», skriver han i en uttalelse og fortsetter:

«Vi har det bra. Kasey og jeg vil takke politiet i New York, FBI, organisasjonen Missing Kids og mange andre».

Logues talsperson bekrefter overfor Huffington Post at Jade er funnet og er tilbake med familien. De sier ikke noe om hvor skuespillerens datter har befunnet seg eller hvordan hun ble funnet.

Fryktet det verste

«Savnet - i går klokka to Barclayssenteret/Fort Greene Brooklyn: Mitt barn, Jade Logue. 182 centimeter, limegrønn hettegenser, mørkegrønn militærjakke».

Slik lød en av de første etterlysningene av 16-åringen. Politiet i New York lette etter henne flere kvelder på rad, men klarte ikke å finne henne. Da tok Logue til Twitter igjen.

«Jade. Vi savner deg og elsker deg. Vær så snill, kom hjem. Hvis du ser dette, bare vit at jeg elsker og savner deg,» skrev han.

- NYE LIV: Se hvordan det har gått med flere «Paradise Hotel»-deltagere fra tidligere sesonger, i eksklusive videoer fra deltagerne selv. Video: Ingrid Cogorno / Se og Hør Vis mer

Logues ekskone, Kasey Smith, skrev i et innlegg på Facebook at hovedfokuset må flyttes vekk fra datterens kjønn og seksuelle preferanser.

«Venner ... Fokuset her må være at Jade kommer trygt hjem. IKKE Jades orientering eller kjønn. Det er Jades historie å fortelle. Ikke vår. Det er tydeligvis fremdeles problemer for dem som utforsker seg selv og dem de elsker. Vi lever dessverre i en verden der vi blir mobbet, fryktet og hjernevasket om hvem vi MÅ være, hvem vi KAN være og hvem vi BURDE være og passe inn i en bestemt form,» skrev Smith og fortsatte:

«La folk være den de er, gi de plass til å finne seg selv og mest av alt IKKE DØM. Hvem er vi til å dømme og ikke elske noen for hvem de er? Det har vi ikke rett til. Vi vil ha Jade hjem. Det er hovedfokuset og prioriteringene.»

Logues datter har tidligere vært åpen på Twitter om problemene hun har støtt på som transperson. Blant annet har hun tvitret at hun «så fram til å bli trakassert» på åpen gate «uten en annen grunn enn å eksistere.»

Det skulle heldigvis vise seg at alt gikk bra med henne.

Kjent skuespiller

Donal Logue ble for alvor kjent som karakteren Dex i filmen «The Tao of Steve» fra 2000.

Filmen fikk den anerkjente juryprisen på Sundance-festivalen det samme året, ifølge IMDB.

Senere var han å se i den populære serien «Sons Of Anarchy», samt seriene «Gotham» (2016) og «Vikings» (2014).

LES OGSÅ: Familiens siste hilsen til Michael Nyqvist

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer