SKUMMEL OPPLEVELSE: Skuespiller Eva Amurri og ektemannen Kyle Martino ble foreldre for andre gang i midten av oktober. Én måned etter opplevde de sitt livs mareritt. Foto: NTB scanpix
SKUMMEL OPPLEVELSE: Skuespiller Eva Amurri og ektemannen Kyle Martino ble foreldre for andre gang i midten av oktober. Én måned etter opplevde de sitt livs mareritt. Foto: NTB scanpixVis mer

Eva Amurri:

TV-stjernens baby pådro seg kraniebrudd etter dramatisk fall

«How I Met Your Mother»-stjernen skylder på barnepiken etter den alvorlige ulykken.

SEOGHØR.NO: Skuespiller Eva Amurri (31) er kjent fra blant annet TV-seriene «Californication», «How I Met Your Mother» og «New Girl».

I 2011 giftet hun seg med fotballspilleren Kyle Martino (35), og de har fått to barn sammen.

Det var senest i oktober paret kunne juble over at datteren Marlow Mae (2) fikk en lillebror, da sønnen Major kom til verden.

Nå avslører skuespilleren imidlertid at hun nylig opplevde sitt livs mareritt, da minstemann havnet på sykehus etter et hardt fall i gulvet.

Traumatisk opplevelse

sin egen blogg skriver hun at det var sønnens barnepike som skal ha sovnet mens hun holdt vesle Major i armene.

Hendelsen skjedde da Major var kun én måned gammel, og ble hastet til sykehus med kraniebrudd og blødning i hjernen.

- Å si at dette var de mest traumatiske to dagene i livet mitt, er en underdrivelse. Dersom du leser innlegget jeg har skrevet om hjemmefødsel, vet du at jeg har en fobi mot sykehus. Å være der i to dager under de omstendighetene var nesten uutholdelig for meg, og ikke minst hvor skumle og emosjonelle de dagene var for hele familien, skriver hun.

Hun forsikrer imidlertid om at det heldigvis gikk bra med sønnen, og at MR-undersøkelsene viser at det ikke skal ha skjedd noen skader på hjernen.

Barnepiken har foreløpig ikke kommentert beskyldningene fra TV-stjernen.

- Intens opplevelse

Amurri har tidligere fortalt at hun har foretrukket hjemmefødsel under de to fødslene hun har vært gjennom.

Hennes berømte mor, Hollywood-stjernen Susan Sarandon (70), var på plass under 31-åringens første fødsel - som fant sted hjemme i hennes bolig i California.

- Jeg følte meg veldig heldig som fikk ha den type fødsel som jeg ønsket meg og at det ikke var noen komplikasjoner, fortalte Amurri til People i 2014.

- Fødselen var en veldig, veldig intens opplevelse, men da hun kom ut føltes det som om jeg kunne gjøre det om igjen rett etterpå.

I MORS FOTSPOR: Eva Amurri er datteren til den berømte filmstjernen Susan Sarandon. Foto: NTB scanpix
I MORS FOTSPOR: Eva Amurri er datteren til den berømte filmstjernen Susan Sarandon. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Victoria Beckham overrasket på scenen