TV-stjernene fornyer sine bryllupsløfter

«The Hills»-paret planlegger å fornye sine bryllupsløfter, for å få en ny start på sitt gifte liv.

EN NY START: Etter bare 15 måneders ekteskap, søkte Heidi Montag om skilsmisse fra Spencer Pratt 26. juli, men nå mener paret at de fortjener en ny sjanse til å få ekteskapet til å fungere. Foto: All Over Press
EN NY START: Etter bare 15 måneders ekteskap, søkte Heidi Montag om skilsmisse fra Spencer Pratt 26. juli, men nå mener paret at de fortjener en ny sjanse til å få ekteskapet til å fungere. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: «The Hills»-paret Heidi Montag (23) og Spencer Pratt (26) sitt TV-bryllup ble fremstilt som litt av et romantisk eventyr.

Med velsignelser fra både Heidis foreldre, og hennes eks-bestevenninne Lauren Conrad, så det ut til at ingenting kunne gått bedre for realityparet.

Dette stemmer visst ikke helt overens med parets oppfatninger. De mener at deres følelser for hverandre i det første brullypet var falske - akkurat som deres nylige nesten-skilsmisse, skriver People.

- Hele bryllupet var som en film. Alt var planlagt, og det som ble sagt var hentet fra et manus. Det føltes ikke riktig. Ingen i kirken ønsket egentlig å se oss gift. Det var et mareritt, sier Pratt til Entertainment Tonight.

Nå planlegger Heidi og Spencer å fornye sine bryllupsløfter, for å få en ny start på sitt gifte liv.

- Vi hadde akkurat gått igjennom så mye sprø greier, både på det personlige planet og karrieremessig. Så for meg kommer dette til å føles som vårt første virkelige ekteskap. Som en ny start. Vi fortjener å få en sjanse til å få ekteskapet vårt til å fungere. Jeg føler vi ble snytt for det den første gangen, sier Montag.

Paret giftet seg første gang april 2009.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Politiet stormet Heidi og Spencers hus