Rick Harrison:

TV-stjernen skilt i all hemmelighet

«Pantelånerne i Las Vegas»-frontfigur Rick Harrison skilte seg for tredje gang i fjor.

SKILT: Etter syv års ekteskap gikk det dukken for LeAnn Burditt og Rick Harrison. Foto: Broadimage/ REX/ NTB
SKILT: Etter syv års ekteskap gikk det dukken for LeAnn Burditt og Rick Harrison. Foto: Broadimage/ REX/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Pandemiåret 2020 sørget for å riste i flere forhold, og karantene og nedstengte samfunn bidro til å gjøre hverdagen utfordrende for de fleste.

Flere kjendispar valgte også å gå fra hverandre, både i Hollywood og her til lands.

Det er som regel ikke så lett for kjendiser å holde sivilstatusen sin hemmelig, og kjendisbrudd blir gjerne kjent for offentligheten nesten før tårene er tørket og sakene pakket.

BRUDD: I «Singletown» ble vi vitne til at Emir gikk ned på kne og fridde til sin Charlotte. Nå har lykken snudd og det tidligere paret avslører at de ikke lenger er forlovet. Video: Rød Løper Vis mer

Det er imidlertid ikke tilfelle for «Pantelånerne i Las Vegas»-stjerne Rick Harrison (56), som det siste tiåret har figurert som forretningsmann i pantelåner-sjappa Gold & Silver Pawn Shop på tv.

Skilt i hemmelighet

Ifølge TMZ ble nemlig skilsmissepapirene levert av tv-profilen så langt tilbake i tid som juli i fjor. Det var nesten sju år etter at han og DeAnna Burditt ga hverandre sine «ja» i en romantisk seremoni i Laguna Beach i California.

Den gangen kunne Harrison lykkelig proklamere at «alle gode ting er tre», ettersom det ble hans tredje ekteskap. Nå ser det altså ut til at alle gode skilsmisser ble tre, for begge parter. Også Burditt har nemlig vært skilt to ganger tidligere.

«Smak, mentale disposisjoner, syn, interesser og motsetninger ble så avvikende at det har blitt uforenelig i et ekteskap», står det i dokumentene, ifølge kjendisnettstedet.

BRUDD OG FORLOVELSE: Det er ett år siden Netflix-programmet «Too Hot to Handle» kom ut på Netflix, og nå er sesong to på vei. Slik har det gått med fjorårets deltakere. Video: Netflix/Instagram/Rød Løper Vis mer

- Felles avgjørelse

Eksparet ble i september offisielt skilt, og enig i skilsmisseoppgjøret.

- Ekteskapet funket ikke, og skilsmissen var en felles avgjørelse, sier Harrison selv til TMZ, og legger til at han har gått videre.

Burditt har foreløpig ikke uttalt seg om bruddet.

De to fikk ingen barn sammen, men Burditt har tre døtre fra et tidligere forhold. Ifølge Harrison har han fortsatt et godt forhold til disse.

«Pantelånerne i Las Vegas» har som kjent gått på tv i en årrekke, og den rappkjefta familien har gjennom 15 sesonger blitt godt kjent for publikum.

REALITYSKANDALE: Ekteparet Milojko «Mikan» Bozic og Milijana Bozic giftet seg i september. Nå skal mannen ønske skilsmisse, etter at kona var utro mot ham på direktesendt tv - med en 60-åring. Reporter: Ørjan Ryland Vis mer

I 2018 gikk familiens overhode bort, Richard Benjamin Harrison. Han ble 77 år gammel.

LES OGSÅ: Tar drastisk grep etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer